ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

4 ιδέες για περίφραξη αυλής που αξίζει να σκεφτείτε!

4 ιδέες για περίφραξη αυλής που αξίζει να σκεφτείτε!

Ένα σπίτι με αυλή είναι πραγματικά ένα πανέμορφο θέαμα, το οποίο αξίζει να τελειοποιείται από έναν όμορφο φράχτη. Αλλά ο φράχτης δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής. Χρησιμοποιείται για να μας προστατεύσει από επίδοξους διαρρήκτες, ανεπιθύμητους επισκέπτες και από τα μάτια των περίεργων γειτόνων.

Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι καλό να έχετε μερικές ιδέες για περίφραξη της αυλής σας, ώστε να μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας. Πραγματικά, η τοποθέτηση φράχτη είναι ένα ζήτημα που αξίζει την προσοχή σας και μια σχετική έρευνα, πριν την επιλογή. Ωστόσο, αν πραγματοποιήσετε την έρευνα, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις που ταιριάζουν με το διαθέσιμο budget σας και δεν απαιτούν πολύ χρόνο για εργασίες. 

1. Χαμηλός φράχτης

Ένας χαμηλός φράχτης είναι περισσότερο διακοσμητικό στοιχείο, παρά τρόπος για να προστατευτείτε. Όπως αναφέρθηκε, ένα σπίτι με αυλή συμπληρώνεται πραγματικά, όταν περιβάλλεται από έναν όμορφο φράχτη. Τι σας προσφέρει, λοιπόν, ο χαμηλός φράχτης; Ένα βασικό πλεονέκτημά του είναι πως μπορεί να είναι αρκετά οικονομικός. Τόσο η αγορά, όσο και η τοποθέτηση του φράχτη μπορεί να σας κοστίσει λιγότερο, ενώ η τοποθέτηση μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Πέρα από τη διακοσμητική του φύση, ο φράχτης επαρκεί για να κρατήσει το κατοικίδιό σας μέσα στα όριο του σπιτιού, αν είναι συμπαγής.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για την περίφραξη της αυλής σας

2. Ψηλός φράχτης

4 ιδέες για περίφραξη αυλής που αξίζει να σκεφτείτε!-1
 
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ανθεκτικό υλικό κατασκευής και αρκετό ύψος. Φυσικά, καταλαβαίνετε πως η περίφραξη οικοπέδου με σκοπό την προστασία είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο θα ήταν καλό να αναλάβει ένας επαγγελματίας, για να έχετε σίγουρα αποτελέσματα. Όσο για την αισθητική, πρέπει να γνωρίζετε πως θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην αγορά, ώστε να καλυφθούν σίγουρα οι ανάγκες σας.

3. Συμπαγής φράχτης

4 ιδέες για περίφραξη αυλής που αξίζει να σκεφτείτε!-2
 
Μια από τις πιο χρήσιμες ιδέες για περίφραξη αυλής, με σκοπό την προστασία. Ένας συμπαγής φράχτης, χωρίς κενά και διαστήματα, είναι ιδανικός για να αποτρέψετε τις ανεπιθύμητες επισκέψεις. Επίσης, σας απαλλάσσει από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων και φέρνει σκιά στην αυλή σας. Ίσως ένας μεγάλος και συμπαγής φράχτης να σας κοστίσει κάτι παραπάνω, σε σχέση με έναν χαμηλό. Είτε κατασκευάζεται από ξύλο, είτε από πέτρα, είτε κάποιο συνθετικό υλικό, έχει πολλά να σας προσφέρει, ώστε να αξίζει να εξετάσετε την επιλογή του.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

4. Διάτρητος φράχτης

4 ιδέες για περίφραξη αυλής που αξίζει να σκεφτείτε!-3
 
Διάτρητος ονομάζεται ο φράχτης που έχει πάνω του κάποια διαστήματα, κάποια σχέδια που τον κάνουν να μην είναι συμπαγής. Γιατί να θέλετε να τοποθετήσετε ένα διάτρητο φράχτη στην αυλή σας; Επειδή ανήκει στις ιδέες για περίφραξη αυλής που μπορούν να προσφέρουν άψογη αισθητική και ταυτόχρονα προστασία. Επίσης, αν αγαπάτε την κηπουρική και θέλετε να βλέπετε τα λουλούδια να γεμίζουν την αυλή, τότε έχετε άλλον ένα λόγο να αγαπήσετε τον διάτρητο φράχτη. Ο φράχτης αυτός θα σας επιτρέψει να φυτέψετε αναρριχητικά φυτά και λουλούδια, όπως τριανταφυλλιές. Τα φυτά αυτά θα αναπτυχθούν πάνω στον φράχτη σας και θα φέρουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr