4 Ιδέες για να ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας

4 Ιδέες για να ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι οι αλλαγές στη διακόσμηση του Σπιτιού σας μπορούν να σας ανεβάσουν τη διάθεση; Μερικές προσθήκες, λίγες συμβουλές διακόσμησης, μικρές κατασκευές και έξυπνες λύσεις θα δώσουν άλλον αέρα στον χώρο που παίρνετε το γεύμα σας καθημερινά ή συγκεντρώνετε τους φίλους σας για δείπνο και όμορφες βραδιές. Η διακόσμηση τραπεζαρίας μπορεί να μην έχει τόσες απαιτήσεις όσες το σαλόνι αλλά κρύβει και αυτή τα μυστικά της.

Παρακάτω 4 πρωτότυπες ιδέες για να δώσετε αέρα ανανέωσης στην τραπεζαρία σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Υιοθετήστε το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης

4 Ιδέες για να ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας-1

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις τα τελευταία χρόνια και έχει αγαπηθεί από πολλούς. Το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης καθώς και ο συνδυασμός με τις σιδερένιες καρέκλες και το σκούρο ξύλινο τραπέζι είναι μοναδικός. Δίνουν μία μοντέρνα άποψη στον χώρο, η οποία μπορεί να εναρμονιστεί απόλυτα με έναν μαυροπίνακα στον τοίχο. Η χρήση του είναι απίστευτη, αφού μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε και για υπενθυμίσεις, σημειώνοντας τη λίστα με τα ψώνια σας.

Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική της τσιμεντοκονίας στο πάτωμα για να αναβαθμίσετε ακόμα περισσότερο το βιομηχανικό ύφος στη διακόσμηση της τραπεζαρίας. Ακόμη κι αν ο χώρος σας είναι αρκετά μικρός, αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέπει. Διαλέξτε τις αγαπημένες σας μεταλλικές καρέκλες και λουστράρετε το ξύλινο τραπέζι σας για να μοιάζει με καινούργιο. 

2. Επενδύστε τον τοίχο με τούβλα

4 Ιδέες για να ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας-2

Η διακόσμηση τραπεζαρίας αποκτά το στυλ του “παλιού” και του “χαλασμένου”, όταν δημιουργήσετε έναν τοίχο με καφέ τούβλα. Αμέσως, η τραπεζαρία σας θα τραβά τα βλέμματα μιας και η επένδυση του τοίχου με τούβλα δεν είναι ένα θέαμα που το συναντάτε καθημερινά.

Αν νιώθετε ότι η όψη των τούβλων “αγριεύει” τον χώρο μπορείτε να τον στολίσετε με ανοιχτά ράφια και διακοσμητικά αντικείμενα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη

3. Δώστε χρώμα στον τοίχο με μία ταπετσαρία

4 Ιδέες για να ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας-3

Για τις τραπεζαρίες που αποτελούνται από απαλά χρώματα που συνδυάζονται εύκολα, μία ταπετσαρία είναι η ιδανική επιλογή για να τονίσετε τη διακόσμηση. Ειδικότερα, μία φλοράλ επιφάνεια με λουλούδια ή φυτά θα δώσει ένα ρομαντικό στυλ που θα ξεχωρίσει. Από την άλλη, για πιο μίνιμαλ και μοντέρνες καταστάσεις, μία ριγέ ταπετσαρία με κάθετες ή οριζόντιες ρίγες θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος σας είναι μεγαλύτερος. 

4. Φέρτε τη φύση στο τραπέζι σας

4 Ιδέες για να ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας-4

Με την έννοια “διακόσμηση τραπεζαρίας”, πέρα από τη διαμόρφωση του χώρου εννοείται ταυτόχρονα και η διακόσμηση του τραπεζιού. Το έπιπλο αυτό χρειάζεται όμορφα αντικείμενα για να αναδειχθεί. Για αυτό, τολμήστε να προσθέσετε  μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου γύρω από το τραπέζι, μικρά κεριά και κηροπήγια, βάζα και φρουτιέρες στο πάνω μέρος. Σίγουρα η διακόσμηση της τραπεζαρίας σας δεν θα δείχνει ποτέ μονότονη.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή