Δώστε στο σπίτι σας μια πιο vintage διάθεση

Δώστε στο σπίτι σας μια πιο vintage διάθεση

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η vintage διακόσμηση έχει να κάνει οπωσδήποτε με την τοποθέτηση παλαιών επίπλων στο σπίτι. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η vintage διακόσμηση σπιτιού έχει βασίσει μεγάλο μέρος της ελκυστικότητάς της, στη μίξη διαφορετικών στυλ και κομματιών τα οποία μπορεί να είναι από οικογενειακά κειμήλια μέχρι και χειροποίητα σύγχρονα κομμάτια.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Mix and match καρέκλες

Δώστε στο σπίτι σας μια πιο vintage διάθεση-1

Οι διαφορετικές καρέκλες στην τραπεζαρία, ή σε μια μεριά του σπιτιού όπως στο “breakfast nook” σας, είναι ένας ιδανικός τρόπος να διαμορφώσετε μια vintage γωνιά και να δώσετε χρώμα στον χώρο σας. Το μόνο που πρέπει να σας απασχολήσει είναι να ταιριάζουν τα χρώματα μεταξύ τους ή να δημιουργούν αντίθεση.

2. Παλιά ξύλινα έπιπλα

Δώστε στο σπίτι σας μια πιο vintage διάθεση-2

Εάν έχετε παλιά ξύλινα έπιπλα μπορείτε εύκολα να τα καλωσορίσατε στο σπίτι σας αφού έκτος ότι τα περισσότερα είναι διαχρονικά κομμάτια, δεν θα σας χαλάσουν την αρμονία του χώρου σας. Τα ξύλινα στοιχεία στον χώρο δημιουργούν την αίσθηση της ζεστασιάς. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για να σας αναπαλαιώσει τα ξύλινα έπιπλά σας ώστε να μην φαίνονται φθαρμένα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για την αναπαλαίωση επίπλων

3. Παλιά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας

Δώστε στο σπίτι σας μια πιο vintage διάθεση-3

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να φέρετε τα παλιά σας έπιπλα στον καινούργιο χώρο, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να τον διακοσμήσουν όμορφα.ας. Αν έχετε αντικείμενα όπως οικογενειακές άντικες, βάζα, πιάτα ή και ακόμα παλιές φωτογραφικές μηχανές όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, τοποθετήστε τα σε ένα μέρος του σπιτιού που φαίνεται άδειο και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται. 

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή