Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σας εμπνεύσουν

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σας εμπνεύσουν

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν έχετε μεγάλο μπάνιο και προσπαθείτε να το μεταμορφώσετε, υπάρχουν πολλές ιδέες για μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που μπορούν να σας δώσουν έμπνευση. Το τρέχον διάστημα, η τάση στο μπάνιο προβλέπει μεγάλους χώρους και μεγάλα παράθυρα. Το σύγχρονο μπάνιο πρέπει να είναι μεγάλο, άνετο και να έχει μόνο τα απαραίτητα. Προσπαθήστε να μην υπερφορτώνετε το χώρο σας με πολλά έπιπλα και συνδυασμούς χρωμάτων. Για τη διακόσμηση στο μπάνιο σας, προτιμήστε απλές και λιτές γραμμές επίπλων.

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται μερικά από τα καλύτερα μοντέρνα μπάνια.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε σκούρες αποχρώσεις και ξύλινες προσθήκες

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σας εμπνεύσουν-1

Μια υπέροχη και ξεχωριστή ιδέα στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα, αποτελεί η επένδυση του ενός τοίχου με ξύλο. Σε αυτό το μπάνιο, έχει επιλεγεί μια οβαλ μπανιέρα σε λευκή απόχρωση γιατί κάνει την απαραίτητη αντίθεση μέσα στο σκουρόχρωμο μπάνιο. Ο χώρος της μπανιέρας χωρίζεται από το υπόλοιπο δωμάτιο με το σκουρόχρωμο δάπεδο. Αυτός ο διαχωρισμός σε συνδυασμό με το ξύλο και το μαύρο μάρμαρο, δίνουν στον χώρο υψηλή αισθητική, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα πολυτελές σπα.

2. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και μάρμαρο

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σας εμπνεύσουν-2

Αυτό το μπάνιο ενώ κινείται σε πιο παραδοσιακές γραμμές, παραμένει μια από τις  καλύτερες επιλογές. Στην συγκεκριμένη εικόνα έχει επιλεγεί μια διαφορετική και πιο μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού μαρμάρου που δίνει φρεσκάδα και φωτεινότητα σε όλο τον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη

3. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα με συνδυασμό ξύλινων στοιχείων

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σας εμπνεύσουν-3

Στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα παρατηρείται ένα μινιμαλιστικό ύφος. Η μπανιέρα απαιτεί χώρο για να αναδειχθεί και να μην επισκιάζεται από τα υπόλοιπα έπιπλα. Για ακόμη μια φορά κυριαρχεί ο συνδυασμός του χρώματος με ξύλινα στοιχεία και τις σκουρόχρωμες προσμίξεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο τον χώρο. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα ραφάκια ή κάποιο ξύλινο έπιπλο με συρτάρια για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο και να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση του μπάνιου.

4. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε παστέλ αποχρώσεις

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σας εμπνεύσουν-4

Αυτό το μπάνιο παρουσιάζει μια εξαιρετική συνοχή στη διάταξη, τους συνδυασμούς και τα έπιπλα. Στους τοίχους έχει επιλεγεί μια ανοιχτή παστέλ απόχρωση που ταιριάζει εκπληκτικά με το λευκό έπιπλο του νιπτήρα και την λευκή μπανιέρα, ενώ το πλακάκι του μπάνιου είναι σκουρόχρωμο δίνοντας μια ισορροπία στον χώρο. Η αντίθεση του σκουρόχρωμου πατώματος και του ανοιχτόχρωμου τοίχου προσδίδει φωτεινότητα στον χώρο μια αίσθηση μινιμαλιστικής πολυτέλειας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή