Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας

Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πολύχρωμα μπάνια έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώνουν τη διάθεσή σας και να μετατρέπουν τις καθημερινές ρουτίνες σε εμπειρίες, μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μια στρώση χρώματος είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μετατρέψετε το μπάνιο σας από ήπιο σε όμορφο με τρόπο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι μια δημοφιλής επιλογή για μπάνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προσθήκη χρώματος είναι εντελώς εκτός ορίων. Σε έναν τόσο μικρό χώρο, το χρώμα μπορεί να φαίνεται επικίνδυνο – αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Γκρι

Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας-1

Tο γκρι είναι από τα πιο δημοφιλή χρώματα του έτους, όχι μόνο για το μπάνιο αλλά για όλους τους χώρους του σπιτιού. Ως χρώμα στο μπάνιο προσφέρει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα καθώς είναι “δροσερό”, δεν λερώνει εύκολα και ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης. Ακόμη, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε αξεσουάρ που να ταιριάζουν με το γκρι χρώμα. 

2. Λευκό

Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας-2

Το λευκό χρώμα συμβολίζει την καθαριότητα και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα ως χρώμα στο μπάνιο. Μάλιστα, βοηθά κάθε δωμάτιο να δείχνει ευάερο και ευήλιο, αφού η λάμψη του αντανακλά το φυσικό φως, κάνοντας τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος σε σχέση με την πραγματικότητα. Το λευκό είναι το τέλειο χρώμα αν θέλετε να ενσωματώσετε χαρακτηριστικά μινιμαλιστικού ή σκανδιναβικού στυλ διακόσμησης. Ακόμη, μπορείτε να το συνδυάστε με πολύχρωμα πλακάκια ή ξύλινο πάτωμα για να δώσετε χρώμα στο μπάνιο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Μπλε

Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας-3

Το γαλάζιο, το σιέλ και το τυρκουάζ είναι από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε που μπορείτε να επιλέξετε για να δώσετε χρώμα στο μπάνιο σας. Το στυλ που θα δώσετε στο μπάνιο σας εξαρτάται φυσικά και από την ένταση που θα επιλέξετε στο χρώμα. Αν θέλετε να επιτύχετε ένα όμορφο αλλά παράλληλα διαχρονικό αποτέλεσμα προτιμήστε ένα απαλό σιέλ. Ειδικά αν έχετε επιλέξει πλακάκια ή είδη υγιεινής που κινούνται στις αποχρώσεις της θάλασσας, αυτό το χρώμα θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε νησί.

4. Πράσινο

Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε χρώμα στο μπάνιο σας-4

Αν απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης στο ντουζ ή τη μπανιέρα σας, τότε αυτή η επιλογή σας ταιριάζει απόλυτα. Προτιμήστε μία απόχρωση που δεν θα κουράσει, όπως είναι αυτή του ώριμου πράσινου μήλου. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πιο “ζωηρό” εφέ στον τοίχο του μπάνιου. Πιο συγκεκριμένα, αν τα έπιπλα κινούνται σε γήινους τόνους μια ιδιαίτερη επιλογή είναι να βάψετε τον τοίχο ριγέ με πράσινο και λευκό. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας, προσθέτοντας ένα φυτό μπαμπού στο εσωτερικό του για καλή τύχη.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή