Χρώματα για ξύλινα έπιπλα που εντυπωσιάζουν

Χρώματα για ξύλινα έπιπλα που εντυπωσιάζουν

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, μπορεί πολλές φορές να είναι αρκετά κοστοβόρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι απλοί και οικονομικοί τρόποι για να αλλάξετε όψη στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα, βάφοντάς τα σε διάφορες αποχρώσεις. Συνήθως, όλα τα έπιπλα μπορούν να βαφτούν με χρώμα αλλά καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν αξιολογημένο ξυλουργό ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να αλλάξετε εντελώς το χρώμα στα έπιπλα, ή απλά να τα συντηρήσετε. Αν θέλετε να λάμψουν ξανά τα ξύλινα έπιπλα του σπιτιού σας, αρκεί η περιποίηση με άχρωμα βερνίκια. Από την άλλη πλευρά, αν δεν ταιριάζουν με τη διακόσμηση του χώρου σας, τότε είναι ώρα να αλλάξετε χρώμα στα έπιπλά σας. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε χρώματα για ξύλινα έπιπλα, από ανοιχτόχρωμα και διακριτικά, μέχρι πιο έντονα που εντυπωσιάζουν.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Λευκό

Χρώματα για ξύλινα έπιπλα που εντυπωσιάζουν-1

Το λευκό χρώμα είναι διαχρονικό και έχει την ιδιότητα να ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Είναι το χρώμα της καθαριότητας, της απλότητας και του φωτός και είναι ιδανικό για ξύλινα έπιπλα. Μάλιστα, όλα τα είδη χρωμάτων για ξύλο μπορούν να υποστηρίξουν το βάψιμο με λευκό χρώμα, αν και κάθε είδος θα φέρει και διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

2. Κίτρινο

Χρώματα για ξύλινα έπιπλα που εντυπωσιάζουν-2

Μια από τις πιο χαρούμενες χρωματικές επιλογές, είναι το κίτρινο και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα χρώματα για ξύλινα έπιπλα. Το κίτρινο είναι ανοιχτό χρώμα, αλλά λιγότερο ευαίσθητο από το λευκό. Είναι μοντέρνο και ιδιαίτερο, αφού κατά γενική ομολογία είναι αρκετά ζωηρό και τραβάει την προσοχή. Μαλιστα, είναι ιδανικό για πιο μικρά έπιπλα, όπως καρέκλες. Φυσικά, υπάρχουν και χρώματα φυσικού ξύλου που πλησιάζουν το κίτρινο. Για παράδειγμα, τα έπιπλα από ξύλο πεύκου είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα και κινούνται στην παλέτα του μπεζ. Έτσι, δεν διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, όταν μεταμορφώνονται με κίτρινο χρώμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Μαύρο

Χρώματα για ξύλινα έπιπλα που εντυπωσιάζουν-3

Το μαύρο είναι χρώμα πολυτελές και μυστηριώδες και ανήκει στα καλύτερα χρώματα για ξύλινα έπιπλα. Μάλιστα, μπορεί να συνδυαστεί με ανοιχτόχρωμα χρώματα, όπως λευκό, ανοιχτό γκρι, καφέ, μπεζ, δημιουργώντας αντιθέσεις.

4. Γκρι

Χρώματα για ξύλινα έπιπλα που εντυπωσιάζουν-4

Εάν σκέφτεστε να υιοθετήσετε το βιομηχανικό στυλ διακόσμησης, μπορείτε να βάψετε τα έπιπλα σε γκρι χρώμα. Το γκρι είναι ένα χρώμα απαλό, εύκολο στη συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Δεν λεκιάζει εύκολα, συνδυάζεται με ποικιλία χρωμάτων και είναι ξεκούραστο στην όψη.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή