Καταπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι

Καταπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σαλόνι είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού. Είναι το δωμάτιο όπου συνηθίζετε να κάθεστε μαζί με τους αγαπημένους σας και να χαλαρώνετε κι έχει συνδεθεί άρρηκτα με την άνεση και τη φιλική διάθεση. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς που πιστεύουν ότι το σαλόνι αξίζει ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα, τότε μάλλον σας απασχολεί το πώς θα το διαμορφώσετε πιο όμορφα τον χώρο σας.

Ίσως να έχετε ακούσει για τις χαλαρωτικές ιδιότητες του καφέ χρώματος και για τη διαχρονικότητά του. Πράγματι, το καφέ μπορεί να αναδείξει πανέμορφα το δωμάτιο του σαλονιού, αλλά και του υπνοδωματίου σας. Είναι πάντα στη μόδα, συνδυάζεται με πολλά χρώματα και εμπνέει εμπιστοσύνη. Εάν σας ενδιαφέρουν οι συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε κάποιους εξαιρετικούς, κομψούς συνδυασμούς.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Το διαχρονικό ξύλινο σαλόνι

Καταπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι-1

Μια υπέροχη επιλογή είναι να κατασκευάσετε το δάπεδο του σαλονιού σας από ξύλο. Είτε πρόκειται για φυσικό, είτε για συνθετικό ξύλο, υπάρχουν απλούστατοι τρόποι να το αναδείξετε μοναδικά. Επίσης, μπορείτε να το συνδυάσετε με ξύλινα έπιπλα και έναν ανοιχτό τόνο του καφέ, ή του μπεζ στους τοίχους. Για παράδειγμα, ένας όμορφος τοίχος σε απόχρωση καμηλό, ή εκρού, μπορεί να απογειώσει αισθητικά το σαλόνι σας. Επίσης, τα κεραμικά πλακάκια δαπέδου και η φυσική πέτρα μπορούν να ταιριάξουν αρμονικά με το καφέ χρώμα.

2. Το μοντέρνο καφέ- γκρι σαλόνι

Καταπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι-2

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί χρωμάτων για ένα καφέ σαλόνι, αλλά αυτός ο συνδυασμός δίνει μια αίσθηση απλότητας και μινιμαλισμού. Το σαλόνι είναι το κατεξοχήν ευάερο και φωτεινό δωμάτιο, γι΄αυτό και σας επιτρέπει να βάψετε τον τοίχο ακόμα και σκούρο καφέ. Αν το συνδυάσετε και με ένα κρυφό σύστημα φωτισμού, θα δείτε αμέσως το καθιστικό να μεταμορφώνεται σε ειδυλλιακό τοπίο κατά τις βραδινές ώρες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό

3. Το ατμοσφαιρικό καφέ – πορτοκαλί σαλόνι

Καταπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι-3

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει φανταστικά με το καφέ. Είναι μια θαρραλέα επιλογή αφού δεν χρησιμοποιείται συχνά και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσει τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Η παλέτα του πορτοκαλί χρώματος κυμαίνεται από το μαλακό ροδακινί έως το βαθύ πορτοκαλί ενώ μια εξαιρετική απόχρωση είναι και το μανταρίνι. Το πορτοκαλί σε συνδυασμό με το καφέ ξεκουράζει το μάτι και προσδίδει ζεστασιά στο καθιστικό σας.

4. Το πολυτελές καφέ – μπεζ σαλόνι

Καταπληκτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για καφέ σαλόνι-4

Αν επιθυμείτε να πετύχετε ένα κομψό και κλασικό αποτέλεσμα, ο συνδυασμός αυτός θα σας λύσει τα χέρια. Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά το μπεζ συγκαταλέγεται στις αποχρώσεις του καφέ και είναι ένα από τα γήινα χρώματα που όταν χρησιμοποιηθεί σωστά δίνει φως στο δωμάτιο. Συνδυάζεται εύκολα με τα έπιπλα και τα διακοσμητικά του χώρου σας, χωρίς να δημιουργεί “θόρυβο”. Μάλιστα, είναι διακριτικό και δεν εμποδίζει το φως να διαχέεται στον χώρο σας. Αν τα έπιπλα του καθιστικού σας είναι ξύλινα, τότε σίγουρα θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή