Συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο που απογειώνουν την παραγωγικότητά σας

Συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο που απογειώνουν την παραγωγικότητά σας

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε δουλεύετε από το γραφείο είτε από το σπίτι, ο χώρος του γραφείου σας χρειάζεται να είναι ένα περιβάλλον που σας ευχαριστεί και σας κινητοποιεί για να αποδώσετε στο μέγιστο βαθμό. Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρωματική επιλογή για το βάψιμο του γραφείου του σπιτιού έχει μεγάλη επίδραση στη νοητική λειτουργία του εγκεφάλου, καθώς κάποιοι συνδυασμοί χρωμάτων επιδρούν θετικά στη διάθεση.

Εάν έχετε κουραστεί με τις  μονόχρωμες βαρέτες επιλογές του γραφείου και νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα για ανανέωση, τότε αυτό το άρθρο είναι ιδανικό για εσάς αφού θα βρείτε ιδέες για να διαλέξετε το συνδυασμό χρωμάτων της δικής σας επαγγελματικής επιτυχίας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Λευκό & ξύλινες προσθήκες

Συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο που απογειώνουν την παραγωγικότητά σας-1

Το λευκό με το ξύλο είναι από τους κλασικούς συνδυασμούς γραφείου που μπορούν να προσφέρουν σιγουριά και άνεση στον επαγγελματικό σας χώρο, άρα είναι μια ελκυστική επιλογή για να διαλέξετε. Συχνά τα λευκά γραφεία με ξύλινα έπιπλα επιλέγονται στη σκανδιναβική διακόσμηση. Το λευκό διατηρεί την “ψυχραιμία” του χώρου και η προσθήκη του ξύλου αποδίδει μια ενδιαφέρουσα ζεστασιά που θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει πνευματικά ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας στο έπακρο.

2. Πετρόλ & Λευκό

Συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο που απογειώνουν την παραγωγικότητά σας-2

Το πετρόλ είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στην επιλογή χρώματος και έχει ταυτιστεί με την ενέργεια και τη δημιουργικότητα. Ο συνδυασμός με το λευκό μπορεί να σας χαρίσει τον αέρα αναζωογόνησης που χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος. Για να υπάρχει ισορροπία στο χώρο του γραφείου σας, καλό θα ήταν να βάψετε έναν τοίχο σε πετρόλ χρώμα και τους υπόλοιπους σε λευκό. Μάλιστα, η συμβουλή αυτή είναι κατάλληλη και για μια μοντέρνα μίνιμαλ διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο, εάν εκεί είναι ο χώρος του γραφείου σας.

3. Πράσινο & Λευκό

Συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο που απογειώνουν την παραγωγικότητά σας-3

Το πράσινο είναι μια εκκεντρική χρωματική επιλογή. Ανήκει στα θερμά χρώματα και υπόσχεται να χαρίσει υποκίνηση, δημιουργικότητα και τον απαραίτητο ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στο μέγιστο βαθμό. Το πράσινο χρώμα ταιριάζει υπέροχα με το ξύλινο πάτωμα ειδικά εάν είναι σε σκούρα απόχρωση.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Επιλέξτε μια ταπετσαρία

Συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο που απογειώνουν την παραγωγικότητά σας-4

Εάν νιώθετε ότι η απόφαση να βάψετε το γραφείο σας ένα έντονο χρώμα είναι μεγάλη υπόθεση, ενδεχομένως η λύση της ταπετσαρίας να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η ταπετσαρία του γραφείου σας σαν γενική αρχή, μπορεί να έχει ένα ή περισσότερα χρώματα αλλά καλό είναι να προτιμήσετε πιο γήινες αποχρώσεις ώστε να μην κουράζουν το μάτι. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας. Τέλος, προτείνεται πάντα να την τοποθετήσετε με την βοήθεια ενός επαγγελματία ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσετε τον τοίχο σας και ότι η τοποθέτηση θα γίνει με τον σωστό τρόπο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή