Δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή επίπλων

Δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή επίπλων

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν μόλις μετακομίσατε στο καινούργιο σας σπίτι ή ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε τη διακόσμησή του χωρίς να αλλάξετε τη διαρρύθμιση, τότε η κατασκευή νέων επίπλων είναι σίγουρα η ιδανική λύση για εσάς. Αυτό, όμως, δεν συνδέεται αναγκαστικά και με υπέρογκα ποσά που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Ένας κατάλληλος επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε τα έπιπλα που θέλετε ώστε να προσθέσετε τη δική σας πινελιά στον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Παλέτες: ένα πολύτιμο υλικό

Δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή επίπλων-1

Οι παλέτες έχουν κερδίσει το έδαφος σε πολλά σαλόνια και υπνοδωμάτια καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Μάλιστα, είναι αρκετά οικονομικές και δεν χρειάζονται επεξεργασία σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, μπορείτε να κατασκευάσετε τραπέζια, ράφια, κομοδίνα, καναπέδες και κρεβάτια με το συγκεκριμένο υλικό. Είναι βέβαιο πως το σαλόνι σας θα αναδείξει αμέσως την rustic πλευρά του με ένα τραπέζι σαλονιού από παλέτες.

2. Κατασκευή επίπλων από σωλήνες

Δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή επίπλων-2

Μπορεί να σας ξαφνιάζει το γεγονός να χρησιμοποιήσετε σωλήνες για την κατασκευή επίπλων, όμως, ένας ξυλουργός μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το έπιπλο που σίγουρα θα αναδείξει τον χώρο σας. Οι επιλογές και πάλι είναι πολλές και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Για παράδειγμα, εάν ψάχνετε στο εμπόριο έπιπλο για την τηλεόραση και θέλετε κάτι ξεχωριστό, ένας ξυλουργός θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο κομμάτι ξύλου που ταιριάζει στον χώρο σας. Έπειτα, μπορειτε να διαλέξετε τα πόδια του τραπεζιού από σωλήνα και να έχετε ένα μοναδικό έπιπλο. Μια εξίσου πολύ εντυπωσιακή ιδέα είναι το σύνθετο από ξύλο και σωλήνες. Η λογική είναι η ίδια, το μόνο που πρέπει να σας απασχολεί είναι να βρείτε το καταλληλότερο ξύλο που ταιριάζει στον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για να κατασκευάσετε το έπιπλο των ονείρων σας

3. Μεγάλες τάβλες και μέταλλο

Δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή επίπλων-3

Ψάχνετε καινούργια τραπεζαρία και οι επιλογές του εμπορίου σας έχουν απογοητεύσει; Μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση και μάλιστα πιο οικονομική. Υπάρχουν πολλά είδη ξύλου για να κατασκευάσετε την τραπεζαρία των ονείρων σας. Με τη βοήθεια ενός επαγγελματία, θα διαλέξετε το είδος ξύλου που ταιριάζει στην αισθητική σας και η τραπεζαρία σας θα είναι έτοιμη για να ενθουσιάσει την οικογένεια και τους φίλους σας. Είναι γεγονός πως η κατασκευή επίπλων είναι μια ευχάριστη διαδικασία και προσθέτει στον χώρο σας την προσωπική σας πινελιά.

4. Κατασκευές μικρών διακοσμητικών επίπλων

Δημιουργικές ιδέες για την κατασκευή επίπλων-4

Εάν ψάχνετε τον τρόπο να αναβαθμίσετε τους χώρους στο σπίτι σας, χωρίς να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά, τότε η κατασκευή μικρών διακοσμητικών επίπλων είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Τα μικρότερα έπιπλα είναι σίγουρα πιο εύκολα και οικονομικά στην κατασκευή τους αλλά ταυτόχρονα είναι βασικά κομμάτια στη διακόσμηση του σπιτιού. Μια ακόμα έξυπνη ιδέα είναι η κατασκευή ξύλινων ραφιών για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιό σας. Τα ράφια θα κάνουν τον χώρο σας πιο μοντέρνο, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν την καλύτερη λύση αποθήκευσης. 

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή