Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση μπάνιου

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση μπάνιου

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλλαγή της σεζόν παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας. Το φθινόπωρο εμπνέει ρουστίκ ατμόσφαιρα με χρώματα του μήλου και του πορτοκαλιού. Εάν αναρωτιέστε πώς θα διακοσμήσετε το μπάνιο σας για να μην χάσει όλη τη φθινοπωρινή διασκέδαση, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Παρακάτω παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση του μπάνιου σας.

1. Πειραματιστείτε με ρουστίκ τόνους

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση μπάνιου-1

Το φθινόπωρο ίσως σας φέρνει αναμνήσεις από χωριό και χειμερινούς προορισμούς. Έτσι, για να δώσετε στο μπάνιο σας μια φθινοπωρινή αίσθηση, γεμίστε τα ράφια σας με ρουστίκ πινελιές. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήστε βάζα σε χρώματα του πράσινου και του άσπρου και προσθέστε φυτά που σας θυμίζουν τον χειμώνα. Επίσης, καλό είναι να προτιμήσετε ράφια σε πιο σκούρες αποχρώσεις ώστε να αγκαλιάσετε την ρουστίκ αισθητική, όπως της αξίζει. Τέλος, εάν τα ράφια έχουν άλλη χρωματική απόχρωση, μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία για να τα βάψετε και να αλλάξετε εντελώς την αισθητική του χώρου σας. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Αλλάξτε την κουρτίνα του ντους

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση μπάνιου-2

Από κολοκύθες, φύλλα μέχρι λουλούδια, το φθινόπωρο είναι γεμάτο όμορφα ζωντανά χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ομορφιά της φύσης κάθε μέρα στο μπάνιο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το τέλειο αξεσουάρ μπάνιου για φθινοπωρινή διάθεση, δηλαδή μια λουλουδάτη κουρτίνα ντους διακοσμημένη με πλούσιες φθινοπωρινές αποχρώσεις.

3. Αγκαλιάστε τα φυσικά στοιχεία

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση μπάνιου-3

Το φθινόπωρο γιορτάζουν όλα τα πράγματα της γης. Μιμηθείτε αυτό το συναίσθημα, αλλάζοντας τα παλιά σας πλακάκια σε ασπρόμαυρα αυστραλιανού τύπου ή βάψτε τους τοίχους σε σκούρες γήινες αποχρώσεις. Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε μια υπέροχη πράσινη φυλλωτή γλάστρα για να απογειώσετε την αισθητική του μπάνιου σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

4. Γίνετε δραματικοί με την ταπετσαρία σας

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση μπάνιου-4

Γιατί να μην μετατρέψετε το μπάνιο σας σε φθινοπωρινό παράδεισο για όλο τον χρόνο; Χρησιμοποιήστε μια πιο δραματική ταπετσαρία με λουλουδάτες εκτυπώσεις στον κύριο τοίχο του μπάνιου σας, δημιουργώντας μια γραφική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση όλη την ημέρα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή