Knauf Thermoprosopsis® για οικονομία, άνεση και ποιότητα ζωής
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
knauf-thermoprosopsis-για-οικονομία-άνεση-και-ποιότητ-561558094

Knauf Thermoprosopsis® για οικονομία, άνεση και ποιότητα ζωής

Τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf εξασφαλίζουν σπιτική θαλπωρή και μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση σε κάθε σπίτι.

Ξέρατε ότι τα κτίρια ευθύνονται για σχεδόν το 40% της τελικής κατανάλωσης ενέργειας και το 36% των εκπομπών άνθρακα; Ότι η καλή θερμομόνωση μίας τυπικής μονοκατοικίας μπορεί να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 350 τόνους μέσα σε 40 χρόνια;

Αλλά και ότι όσο λιγότερες θερμικές απώλειες έχει ένα κτίριο τόσο χαμηλότερο είναι το κόστος για τη θέρμανσή του; Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά με στόχο έναν πιο «πράσινο» πλανήτη, εξοικονομώντας σημαντικά κόστη από τον οικογενειακό προϋπολογισμό και εξασφαλίζοντας ένα άνετο και πιο υγεινό περιβάλλον διαβίωσης για μικρούς και μεγάλους. Η θερμομόνωση των εξωτερικών τοίχων συμπεριλαμβάνεται στα εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κατοικιών, συνεπώς η ενεργειακή θωράκιση του σπιτιού είναι προσιτή σε κάθε νοικοκυριό.

Knauf Thermoprosopsis® για οικονομία, άνεση και ποιότητα ζωής-1

Τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf THERMOPROSOPSIS® βελτιώνουν τις συνθήκες θερμικής άνεσης, διατηρώντας εσωτερικά τη ζέστη το χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι. Η ζέστη παραμένει στο εσωτερικό ακόμη και όταν το σύστημα θέρμανσης βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης της Knauf εμποδίζουν την εξωτερική ζέστη να φτάσει στο εσωτερικό της κατοικίας, περιορίζοντας την ανάγκη χρήσης κλιματισμού.

Knauf Thermoprosopsis® για οικονομία, άνεση και ποιότητα ζωής-2

Και το καλύτερο; Μπορείτε να φτιάξετε την όψη του σπιτιού σας όπως τη θέλετε! Τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf THERMOPROSOPSIS® προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και την επιθυμία του πελάτη, δημιουργώντας ιδιαίτερες όψεις σχεδιαστικά. Έτσι, εφαρμόζονται επιτυγχάνοντας το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα τόσο σε νέα όσο και σε παλαιά κτίρια που χρήζουν ανακαίνισης.

Παράλληλα, η λύση που εξασφαλίζεται για το κτίριο είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμη. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που εφαρμόζεται στην παραγωγή των επιχρισμάτων της Knauf, αποφεύγεται η συσσώρευση συμπυκνωμάτων, η ανάπτυξη μυκήτων και η δημιουργία μούχλας, χωρίς να απαιτείται η χρήση βιοκτόνων. Έτσι, είτε τώρα είτε σε 15 χρόνια από σήμερα, το σπίτι παραμένει μόνιμα προστατευμένο, ενώ οι χώροι του διατηρούν τη φρεσκάδα τους.

Knauf Thermoprosopsis® για οικονομία, άνεση και ποιότητα ζωής-3

Δεν είναι όμως μόνο τα μειωμένα λειτουργικά κόστη θέρμανσης και δροσισμού ούτε η προστασία του περιβάλλοντος χάρη στη μείωση των ρύπων CO2 οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf. Ένα καλά μονωμένο κτίριο αυξάνει την προστιθέμενη αξία του, αναβαθμίζεται ενεργειακά και επωφελείται σε βάθος χρόνου χάρη στον μικρό χρόνο απόσβεσης της επένδυσης. Και βέβαια, πέρα από τη θερμομόνωση, ικανοποιούνται όλες οι απαιτήσεις πυραντοχής και βελτιώνεται ουσιαστικά και η ηχομόνωση του ακινήτου. 

* Για την πλήρη γκάμα προϊόντων, υλικών και υπηρεσιών αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf THERMOPROSOPSIS ®, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα knauf.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή