Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό

Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό

3' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το να δημιουργήσετε ένα σπίτι με κομψή εμφάνιση μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε ένα περιορισμένο ποσό που θέλετε να δαπανήσετε στην διακόσμησή του. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι, ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, να αποκτήσετε το κομψό και πολυτελές σαλόνι που ονειρεύεστε. Από την προσθήκη μαξιλαριών και στην αλλαγή του χρώματος των τοίχων έως και την προσθήκη νέων παραθύρων και ξύλινων πατωμάτων, υπάρχουν πολύ απλές λύσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε τους απλούστερους και λιγότερο δαπανηρούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται πιο κομψό.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Λεπτομέρειες με γυψοσανίδα

Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό-1

Και όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Για να κάνετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας να δείχνει πιο ακριβή και ολοκληρωμένη, σαν να την έχει δημιουργήσει κάποιος επαγγελματίας, είναι σημαντικό να δώσετε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες. Σε αυτή την περίπτωση, η λεπτομέρεια είναι στο τελείωμα των τοίχων σας. Η επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται πιο ακριβό. Ευτυχώς, η γυψοσανίδα είναι ένα φθηνό υλικό και με τη βοήθεια ενός επαγγελματία θα αλλάξετε τελείως την εικόνα του χώρου σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη γυψοσανίδας

2. Το χρώμα είναι πολύ σημαντικό

Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό-2

Το χρώμα στους τοίχους μπορεί να είναι ίσως μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν κατά τη διακόσμηση ενός δωματίου, ειδικά όταν η υπόλοιπη διακόσμηση θα βασίζετε σε αυτή την παλέτα χρωμάτων. Ωστόσο, εάν η κομψότητα είναι αυτό που αναζητάτε, υπάρχουν ορισμένα χρώματα που προσθέτουν στιγμιαία αίγλη στο σπίτι σας. Επιλέξτε μία από αυτές τις δύο επιλογές χρωμάτων – έντονες και δραματικές ή απαλές και υποτονικές αποχρώσεις. Αυτές οι αποχρώσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε άμεση κομψότητα στο σπίτι σας. Επίσης, άλλη μια ιδέα για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο πολυτελής είναι να βάψετε τις πόρτες σας σε μαύρο χρώμα. Αυτή η ιδέα, δημιουργεί αυτόματα μια δόση πολυτέλειας, χωρίς να προκαλεί μεγάλη ζημιά στο πορτοφόλι σας. Εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, ωστόσο, φροντίστε να προσθέσετε μερικά μαύρα αξεσουάρ στο χώρο για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα. 

3. Κουρτίνες παραθύρων: Απαραίτητο αξεσουάρ για ένα σπίτι

Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό-3

Είναι απλό – ένα σπίτι χωρίς κουρτίνες θα φαίνεται ημιτελές και φθηνό. Ευτυχώς, οι κουρτίνες είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να προσθέσετε κομψότητα στο σπίτι σας καθώς και την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Όταν επιλέγετε κουρτίνες για τα παράθυρά σας πρέπει να κάνετε έξυπνες επιλογές. Για παράδειγμα, η επιλογή εύκαμπτων υλικών χωρίς επένδυση φαίνεται τρομερά φθηνή, ακόμη και αν δεν είναι απαραίτητα η φθηνότερη επιλογή που υπάρχει στο κατάστημα. Πολλά καταστήματα αλυσίδων προσφέρουν κουρτίνες με επένδυση που φαίνονται κομψές και ακριβές – παρόλο που η τιμή τους είναι χαμηλή. Για παράδειγμα, καλές επιλογές είναι το φυσικό μετάξι, οι λινές και οι βαμβακερές κουρτίνες.

4. Ο φωτισμός κάνει τη διαφορά

Πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται κομψό-4

Οι περισσότεροι επιλέγουν τυπικά φωτιστικά, τα οποία είναι πιθανόν να υπάρχουν σε δεκάδες σπίτια με αποτέλεσμα να τα βλέπετε ξανά και ξανά. Ωστόσο, τα φωτιστικά θα προσθέσουν περισσότερη κομψότητα στο σπίτι σας από έναν τυπικό πολυέλαιο. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε στυλ στον χώρο σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και φροντίστε να έχετε αρκετές διαφορετικές πηγές φωτός, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων λαμπτήρων και των λαμπτήρων δαπέδου σε όλο το σπίτι για να δώσετε μια δόση πολυτέλειας. Τέλος, μια εξαιρετική επιλογή για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας είναι η επένδυση κρυφού φωτισμού με τη βοήθεια γυψοσανίδας καθώς θα δώσει άλλο στυλ στον χώρο σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή