Ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται ακριβό

Ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται ακριβό

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίπλα από την κουζίνα συνήθως, βρίσκεται το σαλόνι και είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό δωμάτιο για το σπίτι. Το σαλόνι είναι εκεί όπου συγκεντρώνεται η οικογένειά σας, οι επισκέπτες, και περνάτε τα βράδια ή τα πρωινά του σαββατοκύριακου. Είναι επίσης ο χώρος που κάποιος βλέπει κατά την είσοδό στο σπίτι σας, οπότε καταλαβαίνετε τη σημασία για τη σωστή διαρρύθμιση και διακόσμησή του.

Μήπως θέλετε να κάνετε τον χώρο αυτόν να μοιάζει πιο πολυτελής; Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται πιο ακριβό σε σχέση με την πραγματικότητα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Γεμίστε τον χώρο με φυτά

Ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται ακριβό-1

Έχει παρατηρηθεί ότι τα σπίτια που έχουν περισσότερα φυτά, φαίνονται πιο ακριβά και ολοκληρωμένα στο μάτι σε σύγκριση με την πραγματικότητα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξετε καθώς υπάρχουν πολλά φυτά που είναι κατάλληλα για τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας και θα δώσουν εκτός από στυλ, χρώμα στον χώρο. Επίσης, διαλέξτε κομψές γλάστρες ώστε να ταιριάζουν στη διακόσμηση του χώρου σας και να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα πολυτέλειας στο σαλόνι σας.

2. Ψεύτικο τζάκι

Ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται ακριβό-2

Τα σύγχρονα ηλεκτρικά τζάκια διαθέτουν ρεαλιστικές φλόγες που μπορούν να προσομοιώσουν τη γοητεία και τη ζεστασιά των φλογών όπως και σε ένα αληθινό τζάκι. Η τεχνολογία και η καινοτομία έχουν οδηγήσει σε διάφορες οπτικές τεχνικές και έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο ρεαλιστικά ηλεκτρικά τζάκια. Αποτελεί μια διακοσμητική πινελιά και φυσικά μπορείτε να το “ντύσετε” με το πλαίσιο του τζακιού που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ώστε να δημιουργήσετε την καλύτερη εκδοχή ψεύτικου τζακιού για το δικό σας σαλόνι και δώστε αέρα πολυτελείας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για κατασκευή τζακιού

3. Τοποθετήστε καθρέφτη στο σαλόνι σας

Ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται ακριβό-3

Εάν νομίζετε πως ο καθρέφτης είναι μόνο για το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο πρέπει οπωσδήποτε να αναθεωρήσετε. Οι καθρέφτες ήταν και θα είναι ένα μοναδικό αντικείμενο πολυτελείας και η προσθήκη τους στο σαλόνι κάνει τον χώρο να δείχνει πιο πολυτελής. Μάλιστα, προσδίδει στυλ στον χώρο, ενώ βοηθάει στη διάχυση του φωτός, διατηρώντας το σπίτι σας φωτεινό ακόμα και αν δεν έχετε επαρκή φωτεινότητα.

4. Αναπαλαίωση επίπλων

Ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται ακριβό-4

Σίγουρα έχετε ακούσει ξανά αυτόν τον όρο, όμως, γνωρίζετε τι είναι στην πραγματικότητα; Με την  αναπαλαίωση επίπλων μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στα παλιά έπιπλα, όπως στα παλιά σας σεκρετέρ, στους παλιούς καναπέδες ή στις παλιές πολυθρόνες που σκέφτεστε καιρό τώρα να αλλάξετε. Πριν αποχωριστείτε τα γεμάτα αναμνήσεις έπιπλα, συζητήστε αυτή την επιλογή με κάποιον επαγγελματία και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη. Η αλήθεια είναι πως τα φθαρμένα αντικείμενα δεν βοηθούν στην καλή εικόνα του σπιτιού σας και πόσο μάλλον του σαλονιού σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή