Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο

Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H φθινοπωρινή διακόσμηση σημαίνει επιστροφή σε ζεστούς, φιλόξενους χώρους – δωμάτια φτιαγμένα για τη συνάθροιση των φίλων και της οικογένειά σας. Όμως, η διακόσμηση του σπιτιού σας για το φθινόπωρο δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Μπορείτε απλά να προσθέσετε στοιχεία της φύσης και ρουστίκ αποχρώσεις στην ήδη υπάρχουσα διακόσμησή σας.

1. Μαυροπίνακας

Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο-1

Η διακόσμηση με μαυροπίνακα είναι η ιδανική προσθήκη για την κουζίνα και το σαλόνι σας και θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε οργάνωση το σπίτι σας. Ευτυχώς, στο εμπόριο υπάρχουν πλέον εκατοντάδες επιλογές για τη δημιουργία μαυροπίνακα και με τη βοήθεια ενός επαγγελματία θα πετύχετε ένα πανέμορφο αποτέλεσμα. Τέλος, μπορείτε να μετατρέψετε σε μαυροπίνακα έναν ολόκληρο τοίχο του παιδικού δωματίου, που σίγουρα θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας και τους φίλους τους.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

2. Βελούδο

Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο-2

Όσον αφορά τους καναπέδες και τις πολυθρόνες σας, η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου είναι το βελούδο και εάν σκέφτεστε να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας, τότε αυτή η ιδέα είναι για εσάς. Το βελούδο είναι ακαταμάχητο και έχει την τέλεια υφή για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα έτοιμη για φθινόπωρο. Επειδή το βελούδο προκαλεί την αίσθηση της ζεστής και άνετης ατμόσφαιρας από τη φύση του, μπορείτε να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα. Τέλος, αντί να αγοράσετε καινούργια έπιπλα η καλύτερη ιδέα είναι να αναπαλαιωσετε τα έπιπλα που έχετε ήδη στο σπίτι και έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποια επιλογή του εμπορίου.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό

3. Retro Fusion

Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο-3

Το Retro Fusion πρόκειται για ένα συνδυασμό πλούσιων και ζεστών χρωμάτων της δεκαετίας του ’70. Το κίτρινο, το μελί, οι αποχρώσεις του ροζ, το κόκκινο και οι πλούσιοι τόνοι του πράσινου είναι μερικά χρώματα που μπορείτε να προσαρμόσετε στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε αυτή τη διακόσμηση. Συνδυάζει γραμμές Art Deco και Bauhaus στα έπιπλα – και είναι όλα εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ‘20 και του ’40. Εκτός από τα ζεστά χρώματα, άλλο ένα έντονο χαρακτηριστικό αυτής της τάσης είναι η επιστροφή της βελούδινης επίπλωσης, όπως προαναφέρθηκε.

4. Υφάσματα

Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο-4

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, τα ζεστά, άνετα υφάσματα είναι απαραίτητα και η έμφαση στην υφή είναι βασική τάση για το 2022. Μάλιστα, η τοποθέτηση χοντρών πλεκτών κουβερτών και διακοσμητικών μαξιλαριών με βελούδινα και άλλα πλούσια υφάσματα θα μεταμορφώσουν γρήγορα και εύκολα τον χώρο σας από μια ελαφριά καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, σε μια ζεστή και φιλόξενη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή