Τα πιο μοντέρνα χρώματα του φθινοπώρου για το καθιστικό

Τα πιο μοντέρνα χρώματα του φθινοπώρου για το καθιστικό

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε χρώμα στο σπίτι σας. Ζεστά χρώματα βάθους υπάρχουν παντού γύρω μας καθώς η φύση αναδεικνύει τα πιο όμορφα χρώματά της. Το βαθύ κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο είναι φανταστικές προσθήκες για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σας. Επίσης, αποχρώσεις του πράσινου μαζί με το μπλε έχουν τη δική τους τιμητική το φθινόπωρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Καφέ

Τα πιο μοντέρνα χρώματα του φθινοπώρου για το καθιστικό-1

Οι καφέ αποχρώσεις μπορούν να προσθέσουν ζεστασιά στο σπίτι σας. Ένα μονόχρωμο δωμάτιο σε αποχρώσεις του καφέ θυμίζει τα χρώματα του φυλλώματος του φθινοπώρου και σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε το φθινόπωρο πιο κοντά. Το καφέ, σε απόχρωση του αμυγδάλου είναι φανταστική προσθήκη για την κουζίνα και το μπάνιο σας.

2. Πράσινο

Τα πιο μοντέρνα χρώματα του φθινοπώρου για το καθιστικό-2

Πλούσιοι πράσινοι τοίχοι, εκτεθειμένα δοκάρια και πόρτες από ακατέργαστο ξύλο δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα για το φθινοπωρινό σπίτι. Οι πράσινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για την εποχή του φθινοπώρου. Εάν θέλετε να κάνετε τον χώρο σας να μοιάζει μοναδικός, χρωματίστε την πλάτη της βιβλιοθήκης έναν τόνο πιο σκούρο από τους τοίχους. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και η αντίθεση ανάμεσα στα δύο αποχρώσεις θα αναδείξει τον χώρο σας. Τέλος, εάν είστε πιο τολμηροί με τις επιλογές διακόσμησης, οι πράσινοι τοίχοι με μοτίβα μπορεί να είναι για εσάς. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές επιλογές ταπετσαριών με μοτίβα για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Κίτρινο

Τα πιο μοντέρνα χρώματα του φθινοπώρου για το καθιστικό-3

Τα υφάσματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα σε ένα δωμάτιο. Η ενσωμάτωση υπέροχων φθινοπωρινών αποχρώσεων στο σχεδιασμό του σπιτιού σας δεν χρειάζεται να απαιτεί βαφή τοίχων ή αλλαγή επίπλων. Υπάρχει και οικονομικότερη και σίγουρα πιο εύκολη διαδικασία. Μπορείτε να κάνετε επένδυση ταπετσαρίας στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο ή και ακόμα και στο μπάνιο ή την κουζίνα σας.

4. Πορτοκαλί

Τα πιο μοντέρνα χρώματα του φθινοπώρου για το καθιστικό-4

Η πιο κατάλληλη φθινοπωρινή απόχρωση είναι φυσικά το “καμμένο” πορτοκαλί. Το πορτοκαλί λόγω της κολοκύθας έχει γίνει πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα ακόμα και αν το “Halloween” δεν είναι στα έθιμα που γιορτάζουμε. Ωστόσο,, είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το σαλόνι σας και φυσικά ταιριάζει με το καφέ χρώμα συνεπώς τα σκουρόχρωμα ξύλινα έπιπλα είναι ο απόλυτος φθινοπωρινός συνδυασμός για το σπίτι σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή