Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα

Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα

2' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια επίσκεψη στο σπα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε χαλαροί, περιποιημένοι και ανανεωμένοι. Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ξανά αυτή τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας; Αναβαθμίζοντας κάποια στοιχεία στο μπάνιο σας και ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μπάνιο που μοιάζει με σπα και σας επιτρέπει να μειώσετε το άγχος και να χαλαρώσετε. Απαιτεί μόνο μερικές απλές τροποποιήσεις, οπότε δεν χρειάζεται να προβείτε στη δαπανηρή  ανακαίνιση μπάνιου για να δημιουργήσετε το σπα στο σπίτι σας. Φανταστείτε ξανά το μπάνιο σας ως το δικό σας προσωπικό καταφύγιο και χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήστε ένα μπάνιο που μοιάζει με σπα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Ενσωματώστε φυτά στο μπάνιο σας

Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα-1

Η τοποθέτηση φυτών είναι ένα από τα πιο εύκολα κόλπα για να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα. Τοποθετήστε φυτά εσωτερικού χώρου σε γλάστρες στο πάτωμα, στον πάγκο και σε άλλες επιφάνειες μπάνιου ή δοκιμάστε να κρεμάσετε ένα φυτό σε γλάστρες από το ταβάνι. Μάλιστα, φροντίστε να επιλέξετε φυτά που θα ευδοκιμήσουν σε υγρό περιβάλλον μπάνιου. Εάν τα ζωντανά φυτά δεν είναι κατάλληλα για τον χώρο μπορείτε να τον διακοσμήστε με ψεύτικα φυτά.

2. Οργανώστε το μπάνιο σας

Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα-2

Οι ακατάστατοι πάγκοι και τα ντουλάπια μπάνιου γεμάτα πράγματα δεν ευνοούν τη χαλάρωση. Για να απλοποιήσετε τον χώρο σας, απαλλαγείτε από τυχόν προϊόντα που έχουν λήξει ή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο. Καθώς οργανώνετε τον χώρο σας, τοποθετήστε τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση μέσα σε ντουλάπια, συρτάρια ή καλάθια. Δώστε προτεραιότητα στον πάγκο και σε άλλους ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης για τα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά και τακτοποιήστε τα πάντα.

3. Δημιουργήστε χώρους αποθήκευσης

Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα-3

Για να ειναι το μπάνιο σας συνεχώς καθαρό και τακτοποιημένο, δημιουργήστε πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Εκτός από τα ντουλάπια και τα συρτάρια μπάνιου, αγοράστε καλάθια και κατασκευάστε έπιπλα για περαιτέρω αποθήκευση και οργάνωση. Μπορείτε να αποθηκεύσετε παρόμοια αντικείμενα μαζί και να χρησιμοποιήσετε μικρότερα κουτιά για να χωρίσετε τα πράγματά σας σε κατηγορίες

4. Τοποθετήστε μια νέα κεφαλή ντους

Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα-4

Η αντικατάσταση της βασικής κεφαλής ντους με ένα πιο πολυτελές μοντέλο είναι μια εύκολη αλλαγή που μπορεί να μετατρέψει το καθημερινό ντους σε μια αναζωογονητική εμπειρία. Εάν είστε σε διάθεση αλλαγών, σκεφτείτε να αναβαθμίσετε άλλα αντικείμενα μπάνιου, όπως η βρύση.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο υδραυλικό

5. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα για να δημιουργήσετε ηρεμία

Πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε σπα-5

Επιλέξτε απαλά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον. Όταν επιλέγετε το συνδυασμό χρωμάτων του μπάνιου σας, αποφύγετε χρώματα υψηλής αντίθεσης όπως το ασπρόμαυρο, το μπλε και το πορτοκαλί που συχνά φαίνονται έντονα και δυναμικά και δεν έχουν την ιδιότητα να σας ηρεμούν. Μπορείτε να συνδυάσετε ζεστά ουδέτερα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση, όπως το πράσινο ή το γαλάζιο του ουρανού για να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει σαν ένα φανταχτερό σπα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή