Διακόσμηση τραπεζαρίας: Πώς θα κάνετε την τραπεζαρία το στολίδι του σπιτιού σας;

Διακόσμηση τραπεζαρίας: Πώς θα κάνετε την τραπεζαρία το στολίδι του σπιτιού σας;

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προτίμηση των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων αυτή την εποχή έχει στόχο, τις άνετες, ευχάριστες και κομψές τραπεζαρίες, χωρίς την υπερφόρτωση επίπλων και διακοσμητικών, αλλά με ελευθερία στην καινοτομία.

Αν θέλετε να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας με τις τάσεις του έτους, να επιτύχετε απλότητα, άνεση και αρμονία στον χώρο που απολαμβάνετε τα γεύματά σας με την οικογένεια και τους φίλους σας τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει.

1. Κομψότητα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα

Διακόσμηση τραπεζαρίας: Πώς θα κάνετε την τραπεζαρία το στολίδι του σπιτιού σας;-1

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε μια ευέλικτη και άνετη τραπεζαρία, με ένα παραλληλόγραμμο τραπέζι και μια ρουστίκ μεταλλική βάση, που κάνει αντίθεση με το χρυσό κρεμαστό φωτιστικό. Οι καρέκλες είναι άνετες σε βελούδινο κίτρινο και γκρι χρώμα με πόδια μαύρα για να ταιριάζουν με τη βάση του τραπεζιού.

Αναμφίβολα είναι μια επιλογή που είναι αρκετά ελκυστική για να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας φέτος. Το χρυσό προσδίδει πολυτέλεια και αυτή τη λεπτή κομψότητα στην τραπεζαρία. Επιπλέον, ταιριάζει απόλυτα με τις άλλες αποχρώσεις του δωματίου, όπως το λευκό της οροφής και το μπλε χρώμα στους τοίχους, ενώ σε συνδυασμό με το γυάλινο βάζο, δημιουργούν συνέχεια και ομοιογένεια στον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

2. Φυσικό ξύλο

Διακόσμηση τραπεζαρίας: Πώς θα κάνετε την τραπεζαρία το στολίδι του σπιτιού σας;-2

Άλλη μια άνετη και κομψή επιλογή είναι η τραπεζαρία από φυσικό ξύλο. Το λευκό χρώμα και το ξύλο είναι μια κλασική επιλογή που ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπου πατώματος επιθυμείτε. Ένα μοντέρνο και χρωματιστό χαλί θα μπορούσε να απογειώσει την εικόνα της τραπεζαρίας σας αλλά εάν οι κουρτίνες σας έχουν ιδιαίτερο μοτίβο καλύτερα να τις αφήσετε να “κλέβουν” τις εντυπώσεις.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για την κατασκευή της νέας τραπεζαρίας

3. Φωτίστε τον χώρο σας

Διακόσμηση τραπεζαρίας: Πώς θα κάνετε την τραπεζαρία το στολίδι του σπιτιού σας;-3

Οι φωτεινοί τοίχοι ανοιχτού χρώματος, επιτρέπουν να αναδεικνύονται τα γυαλιστερά πλακάκια στο πάτωμα της κουζίνας, κάνοντας την εικόνα χαλαρωτική και ζεστή. Μικρές προσθήκες όπως βάζα με φυτά θα ολοκληρώσουν την εικόνα της τραπεζαρίας σας ειδικά αν βρίσκονται μέσα στην κουζίνα.

Δοκιμάστε να φωτίσετε τον χώρο σας με μια πολύ φρέσκια και νεανική τραπεζαρία, γεμάτη χρώμα και χαρά, ροζ καρέκλες, διακοσμημένες με ανάμεικτα αντικείμενα, λευκή οροφή και ξύλινο πάτωμα.

4. Υπάρχει πάντα χώρος για βιομηχανικό στυλ διακόσμησης

Διακόσμηση τραπεζαρίας: Πώς θα κάνετε την τραπεζαρία το στολίδι του σπιτιού σας;-4

Είναι αλήθεια ότι το βιομηχανικό στυλ έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα προηγούμενα χρόνια και θα παραμείνει μέχρι και το 2023 όπως λένε οι ειδικοί. Στην παραπάνω τραπεζαρία κυριαρχούν, σκουρόχρωμα δέρματα, “σκοτεινοί” τοίχοι και μια γυαλιστερή επιφάνεια στο πάνω μέρος του τραπεζιού με βάση από δοκάρια και φυσικό ξύλο καθώς και μοντέρνες καρέκλες επικαλυμμένες με γκρι χρώμα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή