Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
διακόσμηση-εξοχικού-στο-βουνό-561624547

Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό

Όσο πλησιάζει η γιορτή των Χριστουγέννων η σκέψη για την επίσκεψη του εξοχικού σπιτιού στο χωριό γίνεται όλο και πιο δελεαστική. Θα ήταν λοιπόν, μία πολύ καλή στιγμή να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διακόσμηση του εξοχικού σας ώστε να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για τα σαββατοκύριακα και τις γιορτές, από ένα ήρεμο και ήσυχο εξοχικό κοντά στη φύση, μακριά από το θόρυβο της πόλης.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε, για να αλλάξετε τη διακόσμηση και να δώσετε μια πιο σύγχρονη νότα στο εξοχικό σας. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση για τη διακόσμηση του εξοχικού σας και για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού σκηνικού για εσάς και την οικογένεια σας.

1. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό σε στυλ Σαλέ

Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό-1

Μια μοναδική ιδέα για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό είναι να το μετατρέψετε σε ένα όμορφο σαλέ. Για να φτιάξετε το δικό σας σαλέ, μπορεί να χρειαστούν μικρές ή μεγάλες αλλαγές, ανάλογα με την κατάσταση του χώρου. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό-2

Μάλιστα, θα ήταν καλό να δώσετε έμφαση στο στοιχείο του ξύλου. Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ξύλινο πάτωμα και να αντικαταστήσετε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας με ξύλινες σκαλιστές. Σε περίπτωση που το εξοχικό σας είναι ψηλοτάβανο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μια γωνία και να τοποθετήσετε μια ξύλινη κατασκευή, δημιουργώντας έναν μικρό ημιόροφο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

2. Σύγχρονη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό

Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό-3

Υπερβείτε τους κανόνες που θέλουν το παραδοσιακό, ως βασικό στυλ για τη διακόσμηση του εξοχικού στο βουνό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο σύγχρονο σκηνικό, που είναι ικανό να ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας. Το ξύλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό. Για αυτό θα ήταν καλό να υπάρχει είτε στο δάπεδο, είτε στο ταβάνι. Επίσης, κάτι που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι το τζάκι καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εξοχικού στο βουνό. Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι σε παραδοσιακό στυλ αφού μπορείτε να αποδώσετε μια πιο σύγχρονη έκδοση τζακιού στο χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για κατασκευή τζακιού

3. Διακόσμηση εξοχικού στο βουνό σε σκανδιναβικό στυλ

Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό-4

Το σκανδιναβικό στυλ αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις για φέτος. Είναι ένα στυλ που έχει ως βασικά γνωρίσματα το τζάκι και την cozy διάθεση στη διακόσμηση. Έτσι, μπορεί να επιλεγεί ως βασικό στυλ στη διακόσμηση εξοχικού στο βουνό.

Μάλιστα, προτιμήστε να κινηθείτε σε ανοιχτές αποχρώσεις καθώς μπορείτε να σπάσετε τη μονοτονία με κάποιο περίτεχνο χαλί και mix and match διαφορετικών μαξιλαριών.

Ακόμη, θα ήταν καλό να προσθέσετε αρκετά ξύλινα στοιχεία στον χώρο, για να τον αναδείξετε. Στις ίδιες γραμμές μπορείτε να κινηθείτε και για τον χώρο της κρεβατοκάμαρας.

4. Ρουστίκ διακόσμηση εξοχικού στο βουνό

Διακόσμηση Εξοχικού στο Βουνό-5

Η ρουστίκ διακόσμηση, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο παραδοσιακό ντεκόρ για το εξοχικό σας. Το ρουστίκ στυλ βασίζεται στην παράδοση, τη φύση και τα γήινα χρώματα, με τη διακόσμηση του σπιτιού να αποπνέει μια ζεστασιά.Το ξύλινο στοιχείο κυριαρχεί στο πάτωμα, τους τοίχους, το ταβάνι και τα έπιπλα. Στη ρουστίκ διακόσμηση επιλέξτε έπιπλα και υφάνσεις από ακατέργαστα υλικά. Ακόμη, προσθέστε στον χώρο έπιπλα σε παραδοσιακές γραμμές και υφές από δέρμα ή βελούδο. Τέλος, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε στο χώρο και μια παραδοσιακή ξύλινη τραπεζαρία.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή