Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-θα-κάνετε-ένα-μικρό-μπάνιο-να-φαίνε-561639934

Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι. Ωστόσο, πολλα σπίτια και ιδιαίτερα τα διαμερίσματα διαθέτουν μικρά μπάνια τα οποία είναι δυσλειτουργικά και άκομψα. Υπάρχουν, όμως τρόποι που μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει όμορφο και άνετο.

Παρακάτω παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μικρό σας μπάνιο σε έναν πιο λειτουργικό και άνετο χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Τοποθετήστε ράφια

Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο-1

Είναι γεγονός πως η τοποθέτηση ραφιών δημιουργεί επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Ωστόσο, τα ράφια χρειάζεται να είναι στενά και προτείνεται να τοποθετηθούν σε έναν τοίχο ωστέ να μην εμποδίζουν την κίνηση στον χώρο. Μάλιστα, η τοποθέτηση ραφιών θα βοηθήσει στην οργάνωση των καλλυντικών και των υπόλοιπων αντικειμένων που βρίσκονται στο μπανιο σας.

2. Χρησιμοποιήστε είδη υγιεινής ελεύθερης τοποθέτησης

Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο-2

Τα είδη υγιεινής ελεύθερης τοποθέτησης δημιουργούν περισσότερο κενό χώρο στο πάτωμα δίνοντας την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Αν δεν θέλετε να αλλάξετε όλα τα είδη υγιεινής στο μπάνιο καλο θα ήταν να αντικαταστήσετε τον νιπτήρα. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στο μπάνιο που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για τοποθέτηση ειδών υγιεινής

3. Τοποθετήστε καθρέφτες

Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο-3

Μπορείτε να τοποθετήσετε στο μπάνιο σας έναν μεγάλο καθρέφτη καθώς μεγαλώνει τον χώρο και φωτιζει περισσοτερο το δωμάτιο. Μάλιστα, καλό είναι να τοποθετήσετε καθρέφτες χωρίς πλαίσιο οι οποίοι θα ενσωματωθούν πιο εύκολα στον χώρο και δεν θα παραφορτώσουν τον τοίχο. Μία καλή επιλογή είναι οι καθρέφτες νέας τεχνολογίας οι οποίοι διαθέτουν ενσωματωμένο φως και θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα και αίσθηση βάθους στον χώρο.

4. Δημιουργήστε εντυπωσιακούς τοίχους

Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο-4

Για να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς τοίχους καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε απλά έντονα χρώματα αλλά να παίξετε και με τις υφές των πλακιδίων. Έτσι η προσοχή θα στρέφεται στους τόιχους παραλείποντας το μέγεθος του μπάνιου. Επιπλέον, η χρήση φλοραλ πλακιδίων στον τοίχο της ντουζιέρας ειναι μια όμορφη επιλογή για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας.

5. Δώστε προσοχή στα διακοσμητικά

Πώς θα κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο-5

Τα διακοσμητικά μπορούν να δημιουργήσουν στο μπάνιο μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Πιο συγκεκριμένα κεριά, λουλούδια και μικροί πίνακες μπορούν να τοποθετηθούν στο μπάνιο αλλά με μέτρο ώστε να μην φορτώσουν ένα ήδη μικρό σε μέγεθος μπάνιο. Για αυτό, μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο ένα ή δύο διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία θα έχουν κάποια χρησιμότητα για το μπάνιο σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή