Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-να-ανανεώσετε-το-σαλόνι-σας-οικονο-561657031

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά

Το σαλόνι αποτελεί το κέντρο του σπιτιού καθώς είναι ένας κοινόχρηστος χώρος στον οποίο συγκεντρώνεται η οικογένεια για να χαλαρώσει, να υποδεχτεί τους καλεσμένους και να απολαύσει τις όμορφες στιγμές με φίλους και οικογένεια. Είναι λοιπόν, φυσιολογικό το κάθε μέλος να θέλει να δώσει την δική του πινελιά στον χώρο δημιουργώντας έναν αέρα ανανέωσης που να εκφράζει όλη την οικογένεια.

Παρακάτω λοιπόν παρουσιάζονται οικονομικές προτάσεις για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα-ταπετσαρίες τοίχου

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά-1

Τα αυτοκόλλητα και οι ταπετσαρίες είναι μία οικονομική λύση για να δώσετε έναν διαφορετικό αέρα στο σαλόνι σας εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από καταστήματα είτε από το διαδίκτυο και είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία. Στην περίπτωση της ταπετσαρίας καλό θα ήταν να καλέσετε κάποιον ειδικό για την τοποθέτησή της ωστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς έτσι όπως το είχατε φανταστεί.

2. Δημιουργήστε αποθηκευτικούς χώρους

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά-2

Μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα κομμάτι του τοίχου που επιθυμείτε για να χτίσετε μια βιβλιοθήκη. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατασκευάσετε ράφια στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο και να τοποθετήσετε πάνω βιβλία, διακοσμητικά χώρου ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Μάλιστα, τα βιβλία από μια συγκεκριμένη κατηγορία έχουν παρόμοιο σχήμα και συνήθως ανήκουν σε εκδοτικές συλλογές, που σημαίνει ότι δείχνουν ομοιόμορφα αν είναι τοποθετημένα μαζί. Οργανώνοντας τα βιβλία σας με αυτό τον τρόπο, θα είναι πιο εύκολο να βρείτε το βιβλίο που αναζητάτε γρήγορα και η βιβλιοθήκη σας θα δείχνει ομοιόμορφη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διακοσμητικές γλάστρες και ταινίες led.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Ανανεώστε τα έπιπλα

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά-3

Αν τα έπιπλα είναι παλιά και δεν επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε μπορείτε να αλλάξετε την όψη τους τοποθετώντας καλύμματα ή ριχταρια. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψετε εύκολα και οικονομικά την οποιαδήποτε ατέλεια στα έπιπλα του σαλονιού σας. Αν είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε περισσότερα χρήματα μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικούς επαγγελματίες που κάνουν αναπαλαίωση επίπλων δίνοντας μια πιο μόνιμη λύση στο σαλόνι σας. 

4. Προσθέστε ξύλα στο σαλόνι

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά-4

Τα ξύλα μέσα στο τζάκι θα προσδώσουν ζεστασιά στον χώρο. Ωστόσο, για εσάς που δεν έχετε τζάκι μπορείτε να βρείτε ένα σημείο του σαλονιού που δεν χρησιμοποιείτε και να τοποθετήσετε εκεί τα ξύλα με τον ίδιο τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει δίνοντας μια παραδοσιακή νότα στο σαλόνι σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

5. Τοποθετήστε καθρέφτες

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας οικονομικά-5

Οι καθρέφτες είναι μια έξυπνη λύση για να “μεγαλώσετε” τον χώρο στο σαλόνι. Πιο συγκεκριμένα όταν αντανακλούν το φώς δημιουργούν την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος αλλά και φωτεινότερος εξίσου. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να δώσετε το στυλ που επιθυμείτε στο σαλόνι σας.

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT