Πως να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρά σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πως-να-δημιουργήσετε-αποθηκευτικούς-561663730

Πως να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρά σας

Είναι αλήθεια πως η κρεβατοκάμαρα είναι από τους χώρους του σπιτιού που συχνά δημιουργείται ακαταστασία λόγω έλλειψης αποθηκευτικών χώρων. Υπάρχουν όμως διάφοροι τρόποι για να δημιουργήσετε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους στο δωμάτιό σας χωρίς να έχετε πολλά ντουλάπια και ράφια. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές λύσεις ώστε να τακτοποιήσετε όλα τα αντικείμενά σας και να αποκτήσετε το δωμάτιο που πάντα επιθυμούσατε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Δημιουργήστε ένα συρτάρι κάτω από το κρεβάτι

Πως να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρά σας-1

Κατασκευάστε ένα συρτάρι με ρόδες κάτω από το κρεβάτι σας στο μέγεθος του κρεβατιού. Μπορείτε είτε να αγοράσετε κρεβάτι με ενσωματωμένο συρτάρι είτε αν δεν επιθυμείτε να αλλάξετε το κρεβάτι σας να καλέσετε έναν επαγγελματία για να σας το κατασκευάσει και να το εγκαταστήσει στο κρεβάτι σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας κάτω από το κρεβάτι χωρίς να φαίνονται.

2. Φτιάξτε μια βιβλιοθήκη

Πως να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρά σας-2

Μία έξυπνη λύση είναι να αγοράσετε μία βιβλιοθήκη και να την τοποθετήσετε σε μία άδεια γωνία του δωματίου σας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε βιβλιοθήκη στις διαστάσεις που επιθυμείτε μπορείτε να τοποθετήσετε ράφια το ένα κάτω από το άλλο και να βάλετε πάνω τα αντικείμενα τα οποία θέλετε να αποθηκεύσετε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κατασκευή ραφιών

3. Τοποθετήστε σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο

Πως να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρά σας-3

Μπορείτε να αγοράσετε σκαμπο που ανοίγουν και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο. Είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και σε πολλά καταστήματα του εμπορίου. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο με τα χρώματα και τη διάθεση του δωματίου σας και τοποθετήστε τα μπροστά από την τουαλέτα ή δίπλα από το κρεβάτι. Μέσα σε αυτά μπορείτε να αποθηκεύσετε ρουχα, παπούτσια ή λευκά είδη.

4. Κρυφή τηλεόραση

Πως να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους στην κρεβατοκάμαρά σας-4

Πλέον στην αγορά υπάρχουν έπιπλα τα οποία διαθέτουν εσοχή για να μπαίνει η τηλεόραση. Εντούτοις δεν είναι τόσο εύκολο να τα βρείτε αλλά είναι εύκολο να μεταποιήσετε το δικό σας έπιπλο τηλεόρασης. Απευθυνθείτε σε έναν ξυλουργό για να κατασκευάσετε μία εσωτερική θήκη που θα μπαίνει η τηλεόραση όταν δεν την χρησιμοποιείτε ώστε να τοποθετείτε άλλα αντικείμενα στον χώρο αυτό.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή