Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μοναδικές-ιδέες-για-ανακαίνιση-σαλον-561674386

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού

Το σαλόνι είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους σε ένα σπίτι, αφού εκεί καλωσορίζουμε τους καλεσμένους και περνάμε πολλές ώρες την ημέρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την οικογένεια. Για αυτό, είναι επιθυμητό να είναι πάντα κομψό και όμορφο. Αν θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας και ο προϋπολογισμός σας για την αλλαγή διακόσμησης είναι σχετικά μικρός, θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα. Υπάρχουν αλλαγές μικρού κόστους που μπορείτε να κάνετε, έτσι ώστε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα αλλά να κάνετε το σαλόνι σας πιο μοντέρνο. Παρακάτω παρουσιάζονται  μερικές ιδέες ωστέ να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Ταπετσαρίες στους τοίχους

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού-1

Οι ταπετσαρίες εξακολουθούν να κατέχουν ξεχωριστή θέση στους χώρους της σύγχρονης κατοικίας και ιδιαίτερα στο σαλόνι. Προσφέροντας χιλιάδες επιλογές και δυνατότητες, οι ταπετσαρίες είναι ιδανικός τρόπος για να φέρετε ζωή στο σπίτι, αρκεί να έχετε όρεξη και φαντασία. Μια από τις δημοφιλέστερες τάσεις στις ταπετσαρίες είναι η αναπαράσταση υλικών, όπως είναι για παράδειγμα το τούβλο ή το μάρμαρο. Αν θέλετε να δώσετε αέρα πολυτέλειας στο σαλόνι σας, μπορείτε να τοποθετήσετε ταπετσαρίες από μετάξι ή αλκαντάρα στους τοίχους του καθιστικού. Σας προτείνουμε να εμπιστευθείτε την τοποθέτηση των ταπετσαριών σε έναν επαγγελματία ώστε να εξασφαλίσετε το  τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για ταπετσαρίες τοίχου

2. Διακοσμητικά στοιχεία

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού-2

Εστιάστε στις λεπτομέρειες και επιλέξτε τα κατάλληλα διακοσμητικά που ταιριάζουν με το ύφος του σπιτιού σας. Αν το σπίτι σας έχει ρετρό διάθεση επιλέξτε vintage διακοσμητικά για να ολοκληρώσετε την ατμόσφαιρα του χώρου. Αν το σπίτι σας είναι πιο μοντέρνο επιλέξτε διακοσμητικά σε μοντέρνα διάθεση που θα χαρίσουν λάμψη και στυλ σε όλο το σαλόνι. Κινηθείτε προσεκτικά στις επιλογές σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

3. Ανοιχτές βιβλιοθήκες

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού-3

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται πάντοτε η πολυλειτουργικότητα του σαλονιού, λόγο για τον οποίο έχουν έρθει ιδιαίτερα στη μόδα οι ανοιχτές βιβλιοθήκες. Οι ανοιχτές βιβλιοθήκες συντίθενται, συνήθως, από δύο τμήματα. Στο επάνω μέρος τους τοποθετούνται ανοιχτά ράφια για την αποθήκευση στοιχείων που οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να αναδείξουν, ενώ στην κατώτερη βαθμίδα βρίσκονται κυρίως κλειστά ερμάρια για είδη και αντικείμενα που οι ιδιοκτήτες τους θέλουν να κρύψουν.

4. Ρολόι τοίχου

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού-4

Τοποθετήστε ένα μεγάλο ρολόι τοίχου πάνω από τον καναπέ. Η παρουσία του στον χώρο είναι αναγκαία, καθώς εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Δεν είναι μόνο διακοσμητικό, αλλά και ένα άκρως χρηστικό αντικείμενο. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ρολόι που πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, θα σας βοηθάει να είστε πάντα στην ώρα σας;

5. Πίνακες

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση σαλονιού-5

Μια κλασική επιλογή για τη διακόσμηση του σαλονιού είναι ένας μεγάλος πίνακας ζωγραφικής. Μπορείτε να βρείτε ένα ιδιαίτερο έργο ζωγραφικής που να ταιριάζει στην αισθητική και στον χώρο σας. Μαλιστα, με τον κατάλληλο κρυφό φωτισμό θα αναδειχθεί υπέροχαν στον τοίχο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT