Έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-ιδέες-για-ανακαίνιση-κουζίνα-561676015

Έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας

Χωρίς αμφιβολία, η ανακαίνιση κουζίνας είναι μια διαδικασία που κρίνεται απαραίτητη, όταν περάσουν μερικά χρόνια. Για να παραμένει η κουζίνα άνετη και λειτουργική, χρειάζεται κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις. Και φυσικά, η ανανέωση της αισθητικής αποτελεί άλλο ένα σημαντικό κομμάτι. Η κουζίνα αποτελεί από τους σημαντικότερους χώρους στο σπίτι καθώς εκεί η οικογένεια γευματίζει, γίνεται η προετοιμασία του φαγητού και έχει αναμφίβολα λειτουργική αξία, γι αυτό πρέπει να της δίνετε τη σημασία που της αρμόζει. Σας προτείνουμε λοιπόν, μερικές έξυπνες ιδέες για την ανακαίνιση της κουζίνας σας ώστε να αποτελεί τον πιο πρακτικό και όμορφο χώρο στο σπίτι.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα

Έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας-1

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα τα οποία θα σας δημιουργούν θετικά συναισθήματα όταν είστε στον χώρο της κουζίνας. Θα μπορούσατε επίσης, να τοποθετήσετε μία ταπετσαρία σε κάποιον από τους τοίχους της κουζίνας με την προϋπόθεση ότι είναι καλής ποιότητας καθώς στην κουζίνα δημιουργείται υγρασία από τους υδρατμούς και απαιτούνται υλικά υψηλής αντοχής στους τοίχους. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η κουζίνα είναι ένας χώρος δημιουργίας και πρέπει τα χρώματα που θα επιλεχθούν να τονώνουν την έμπνευσή σας στην μαγειρική.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Τοποθετήστε κλασικά ράφια και ντουλάπια

Έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας-2

Στην ανακαίνιση της κουζίνας σας πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των ντουλαπιών που θα τοποθετήσετε. Σας προτείνουμε να διαλέξετε ντουλάπια υψηλής ποιότητας καθώς αποτελούν επένδυση για το μέλλον. Για εσάς που είστε λάτρης του κλασικού επιλέξτε ντουλάπια σε καφέ αποχρώσεις του ξύλου ή λευκές για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ αν αγαπάτε το μοντέρνο επιλέξτε ματ υφές και χρώματα σε μαύρο ή γκρι.

3. Βάλτε λειτουργικά πατώματα

Έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας-3

Φυσικά από την ανακαίνιση κουζίνας δεν μπορεί να λείπει η αλλαγή δαπέδου. Μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια αλλά εμείς σας συστήνουμε την τοποθέτηση laminate. Το laminate είναι μία από τις πιο οικονομικές λύσεις της αγοράς και προσφέρει αμέτρητες λύσεις. Μπορείτε να διαλέξετε μια σκούρα εκδοχή που μοιάζει με ξύλο ή μια πιο ανοιχτή, που να θυμίζει γρανίτη. Οι αποχρώσεις του laminate είναι τόσες πολλές, που είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια ιδανική για τον χώρο της κουζίνας σας. Τα laminate πατώματα για την κουζίνα αποτελούν μια πολύ μοντέρνα τάση, αλλά και αρκετά ανθεκτική στην καταπόνηση.

4. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές υφές

Έξυπνες ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας-4

Κάντε ένα συνδυασμό υφών μεταξύ των επίπλων και της κουζίνας σας. Χρησιμοποιήστε μεταλλικές καρέκλες με ξύλινους πάγκους κουζίνας για ένα μοντέρνο ύφος και διάθεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και ρετρό έπιπλα όπως παλιές ντουλάπες με έντονο χρώμα για ένα πιο vintage αποτέλεσμα. Τέλος επιλέξτε μοντέρνα φωτιστικά για το κέντρο της κουζίνας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή