Πώς να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας εντυπωσιακή
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-να-κάνετε-την-κρεβατοκάμαρα-σας-εν-561698803

Πώς να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας εντυπωσιακή

Το υπνοδωμάτιο του καθενός είναι ο πιο προσωπικός του χώρος. Συνήθως,σε  αυτόν τον χώρο οι άνθρωποι κοιμούνται και ξυπνάνε, άρα και το πρώτο και το τελευταίο μέρος που αντικρίζουν κάθε μέρα. Για να δημιουργεί όμορφα συναισθήματα, είναι σημαντικό το δωμάτιο  να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του ατόμου που μένει σε αυτό. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και κάποια συνήθη χαρακτηριστικά που είναι θεμιτό να έχει ένα υπνοδωμάτιο. Για παράδειγμα, επιδιώκεται να είναι φωτεινό, ευρύχωρο και να μας χαλαρώνει, όταν πρέπει. Εντούτοις, επειδή σπάνια είναι ανοιχτό σε επισκέπτες είναι πολύ συχνό ναι είναι παραμελημένο. Σας προτείνουμε λοιπόν μερικούς τρόπους για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο που θα κλέβει τις εντυπώσεις.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Γυρίστε το κρεβάτι σας στο φως

Πώς να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας εντυπωσιακή-1

Τοποθετήστε το κρεβάτι σας απέναντι από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα. Ειδικά αν χωρος μεταξύ των δύο είναι μεγάλος αυτό θα δημιουργήσει την αίσθηση της άνεσης και της ζεστασιάς στο δωμάτιο. Επιπλέον για όσους έχουν πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα η φωτεινότητα που θα δημιουργηθεί στο δωμάτιο με αυτήν την διαρρύθμιση θα τους βοηθήσει να ρυθμίσουν το βιολογικό τους ρολόι για να ξυπνούν το πρωί χωρίς πρόβλημα.

2. Συνδιάστε έντονα μοτίβα

Πώς να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας εντυπωσιακή-2

Σε όλα τα δωμάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έντονα στοιχεία με μοτίβο συνδυάζοντας τα με απλά ουδέτερα διακοσμητικά και έπιπλα δίχως ανάγκη για περαιτέρω διακόσμηση. Το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο και πρακτικό. Στον χώρο του υπνοδωματίου μπορείτε να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία και σκεπάσματα έντονων μοτίβων συνδυάζοντάς τα με ουδέτερα έπιπλα και πάτωμα και λυτά διακοσμητικά.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

3. Βάλτε ανοιχτόχρωμα λευκά είδη 

Πώς να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας εντυπωσιακή-3

Για εσάς που είστε λάτρεις του πιο κλασικής και ήρεμης ατμόσφαιρας σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σεντόνια και παπλωματοθήκες σε λευκές αποχρώσεις συνδυάζοντας με αξεσουάρ σε ουδέτερα χρώματα. Βάλτε στα πατώματα και τις ντουλάπες σας ξύλο σε ανοιχτή απόχρωση και βάψτε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι πράσινο για ένα πολυτελές και χαλαρωτικό δωμάτιο.

4. Συνδιάστε πολλές πηγές φωτός

Πώς να κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας εντυπωσιακή-4

Αναξαρτήτως γούστου τα φωτιστικά στο υπνοδωμάτιο θα αναβαθμίσουν αισθητικά τον χώρο. Επιλέξτε τα φωτιστικά που σας αρέσουν, πιο περίτεχνα ή πιο απλά και τοποθετήστε τα στο δωμάτιο σας. Μην αρκεστείτε μόνο στο φωτιστικό της οροφής αλλά τοποθετείστε φώτα και περιφερειακά του δωματίου δημιουργώντας διαφορετικές πηγές φωτός. Χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα στο δωμάτιο όπως μπεζ, καφέ, άσπρο και προσθέστε μαύρα διακοσμητικά χώρου για ένα πολυτελές αποτέλεσμα. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ηλεκτρολόγο για εγκατάσταση κρυφού φωτισμού

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή