Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-να-διακοσμήσετε-την-κουζίνα-σας-ακ-561725191

Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις

Η κουζίνα είναι για κάποιους ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού, αφού εκεί θα βρουν νόστιμες λιχουδιές και ζεστό φαγητό. Εκεί βρίσκεται το ψυγείο με όλα τα καλούδια και η κουζίνα που είναι η κατεξοχήν συσκευή δημιουργικότητας μέσα σε ένα σπίτι. Μάλιστα, αποτελεί έναν από τους πιο χρησιμοποιούμενους χώρους στο σπίτι. Για τον λόγο αυτό ίσως να έχετε κουραστεί να βλέπετε την ίδια διακόσμηση ή να έχουν δημιουργηθεί κάποιες βλάβες λόγω της χρήσης. Εάν, λοιπόν, η ανακαίνιση κουζίνας είναι στα άμεσα σχέδια σας, δείτε τις παρακάτω αλλαγές ωστε η κουζίνα σας να ακολουθεί τις κορυφαίες διακοσμητικές τάσεις. 

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μαύρες ηλεκτρικές συσκευές

Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις-1

Αν είστε στη διαδικασία αναζήτησης ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα σας επιλέξτε μαύρες συσκευές. Είναι πιο κομψές, πιο στιλάτες και δίνουν χαρακτήρα στην κουζίνα σας. Επιπλέον, αφήστε τους πάγκους της κουζίνας άδειους από άλλα αντικείμενα δημιουργώντας μια απλότητα και ηρεμία στον χώρο. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρατάτε σε τάξη τον πάγκο και να μαγειρεύετε με περισσότερη όρεξη.

2. Σκουρόχρωμα πατώματα 

Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις-2

Ακόμα και αν δεν υπήρχαν βλάβες, το πάτωμα είναι ένα στοιχείο που εάν αλλαχθεί προδίδει αμέσως την ανακαίνιση της κουζίνας. Συνηθίζεται να αλλάζεται μόνο όταν θέλουμε μια ριζική αλλαγή ή έχει προκληθεί κάποια ζημιά. Επιλέξτε ένα σκουρόχρωμο πάτωμα για την κουζίνα σας συνδυάζοντας με ανοιχτόχρωμα ράφια και ντουλάπια δημιουργώντας αντιθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι η κουζίνα είναι ένας πολυσύχναστος χώρος, επομένως το πάτωμα θα πρέπει να διαθέτει υψηλή ανθεκτικότητα. Τέλος, καλό θα ήταν να επιλέξετε το πάτωμα να έχει αντιολισθητικές ιδιότητες που μπορούν να αποτρέψουν την πτώση.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για πατώματα

3. Γυμνά πατώματα

Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις-3

Για πολλούς η διακόσμηση της κουζίνας με χαλί αποτελεί μια πολύ βολική και οικονομική λύση. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες το χαλί πέρα από διακοσμητικό στοιχείο συμβάλλει και στη ζεστασιά του χώρου. Εντούτοις, η κουζίνα είναι ένας χώρος που λερώνεται αρκετά και το χαλί θα χρειάζεται τακτικά πλυσιμο. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγετε την τοποθέτηση χαλιού σε αυτόν τον χώρο και να διακοσμήσετε το πάτωμα με άλλους τρόπους. Αν δεν επιθυμείτε να αλλάξετε το πάτωμα,, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά αυτοκόλλητα για πατώματα για να αλλάξετε την όψη του και να τα αφαιρέσετε όταν επιθυμείτε.

4. Ανοιχτόχρωμα ντουλάπια

Πώς να διακοσμήσετε την κουζίνα σας ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις-4

Τα ντουλάπια είναι επίσης ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τον χώρο της κουζίνας. Είναι εκείνα που προσφέρουν την πρακτικότητα και τον χώρο που θέλετε για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα. Αναμφισβήτητα υπάρχουν άπειρες επιλογές για τη διακόσμηση των ντουλαπιών ανάλογα με το γούστο σας. Μπορείτε να επιλέξετε σε κλασικό στυλ με ντουλάπια από μελαμίνη, ξύλο ή μασίφ ξύλο. Οι αποχρώσεις είναι πάρα πολλές από ανοιχτές μέχρι σκούρες. Ασφαλώς, είναι δυνατό να βαφτούν τα ήδη υπάρχοντα ντουλάπια στο χρώμα που θα επιλέξετε προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα. Συνίσταται να επιλέξετε ανοιχτά χρώματα συνδυάζονται με ένα πιο σκούρο δάπεδο ή το αντίστροφο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή