Ιδέες για ένα στυλάτο σαλόνι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιδέες-για-ένα-στυλάτο-σαλόνι-561743008

Ιδέες για ένα στυλάτο σαλόνι

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τη διακόσμηση σαλονιού σημαντικό στοιχείο για τη διάθεση καθώς εκεί περνούν στιγμές χαλάρωσης και χαράς. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να αισθάνεστε άνετα στον προσωπικό σας χώρο. Αυτό σημαίνει, πως είναι σημαντικό να αναζητάτε τις καλύτερες λύσεις για τη διακόσμησή του.

Ακόμα και ένα σαλόνι που δεν ικανοποιεί την αισθητική σας μπορεί να μεταμορφωθεί και να γίνει ονειρικό για εσάς και για τους δικούς σας ανθρώπους, αρκεί να έχετε μερικές έξυπνες ιδέες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Βάψτε τον τοίχο του καναπέ

Ιδέες για ένα στυλάτο σαλόνι-1

Βάψτε τον τοίχο πίσω από τον καναπέ στην ίδια απόχρωση με αυτή του καναπέ. Αν δεν επιθυμείτε να αλλάξετε χρώμα στους τοίχους μπορείτε να ρίξετε ένα ριχτάρι στον καναπέ στην ίδια απόχρωση με αυτή του τοίχου. Προσθέστε μαξιλάρια στις ίδιες ή παρόμοιες αποχρώσεις και συνδυάστε διαφορετικές υφές.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Βιβλιοθήκη

Ιδέες για ένα στυλάτο σαλόνι-2

Μια βιβλιοθήκη δεν χρησιμεύει αποκλειστικά και μόνο για την αποθήκευση των βιβλίων σας. Αντιθέτως, είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος της διακόσμησής σας και μπορεί να σας απαλλάξει από το πρόβλημα μικρής χωρητικότητας του σαλονιού σας. Η βασική ιδέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  έναν τοίχο για να εντοιχίσετε μια μεγάλη βιβλιοθήκη, ώστε να τοποθετήσετε εκεί βιβλία, περιοδικά, φωτογραφίες αγαπημένων, ακόμα και διακοσμητικά στοιχεία και τρόπαια. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χρειαστεί να δεσμεύσετε καθόλου χώρο από το υπόλοιπο σαλόνι για να βάλετε τα διακοσμητικά αντικείμενα και θα είναι όλα σε τάξη.

3. Έπιπλα με ένταση

Ιδέες για ένα στυλάτο σαλόνι-3

Αν στο σαλόνι σας επικρατούν οι ανοιχτές αποχρώσεις στους τοίχους και στα έπιπλα μπορείτε να δώσετε ένταση με κάποια έπιπλα που θα δημιουργήσουν εντυπώσεις. Μπορείτε να κάνετε μίξη με μοτίβα στα υφάσματα αρκεί να προσέξετε, εάν κάποιο είναι πολύ έντονο στο χρώμα ώστε να το συμπληρώσετε με άλλα πιο διακριτικά.

4. Διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία

Ιδέες για ένα στυλάτο σαλόνι-4

Τα διακοσμητικά στοιχεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από καμία διακόσμηση σαλονιού. Ωστόσο, η επιλογή των κατάλληλων στοιχείων είναι πολύ σημαντική για να πετύχετε τη διακόσμηση που θέλετε. Για παράδειγμα, συνίσταται να διακοσμήσετε τους τοίχους του σαλονιού με λίγους αλλά μεγάλους πίνακες ζωγραφικής, παρά με πολλούς μικρού μεγέθους. Επίσης, μπορείτε να κρατήσετε τις φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων σε διακριτικές κορνίζες, οι οποίες είναι ομοιόμορφες μεταξύ τους. Έτσι, ο χώρος θα μοιάζει λιτός, αλλά ταυτόχρονα αρκετά πολυτελής.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT