Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρωτότυπες-ιδέες-διακόσμησης-για-το-σ-561752818

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε το σαλόνι σας, σκεφτείτε πρώτα την ατμόσφαιρα που θέλετε να αποδώσετε στον χώρο. Αφού αποφασίσετε το ύφος του χώρου σκεφτείτε τα έπιπλα που θα ταιριάζουν καλύτερα στο σαλόνι σας. Κάποια κομμάτια όπως ένας άνετος καναπές ή ένα τραπεζάκι αποτελούν απαραίτητα διακοσμητικά στοιχεία. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα επιλέξετε με βάση την προσωπική σας αισθητική, δημιουργώντας το δικό σας καθιστικό.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Χρώμα

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι-1

Το χρώμα είναι βασικό στοιχείο διακόσμησης για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα σε συνδυασμό με ουδέτερα. Μια καλή επιλογή είναι το πράσινο, το οποίο προσδίδει ζωντάνια και ζεστασιά στο καθιστικό σας ενώ παράλληλα ταιριάζει και με ουδέτερες αποχρώσεις.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Ορίστε τον χώρο της τηλεόρασης

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι-2

Για να φτιάξετε τον τηλεοπτικό σας χώρο, τοποθετήστε μια μεγάλη πλάτη από γυψοσανίδα. Με αυτόν τον τρόπο θα τραβήξετε άμεσα το βλέμμα στην περιοχή της τηλεόρασης. Το κλειδί είναι να κρατάτε όλα τα άλλα στοιχεία αρκετά απλά. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ξύλο για να ορίσετε την περιοχή.

3. Πολυθρόνες

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι-3

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολύ μοντέρνο και μίνιμαλ σαλόνι καλό θα ήταν να αφαιρέσετε τελείως τους καναπέδες του καθιστικού και να βάλετε στη θέση τους μεγάλες και άνετες πολυθρόνες. Αυτή η διαρρυθμιση θα εκσυγχρονίσει το σαλόνι σας, ενώ παράλληλα θα προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων.

4. Έντονο χαλί

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι-4

Αν θέλετε να προσθέσετε χρώμα που θα δώσει στο σπίτι σας μια μοντέρνα πινελιά μπορείτε να το κάνετε με ένα χαλί. Τα χαλιά όταν χρησιμοποιούνται σωστά μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο. Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα χαλί που συνδυάζει τα χρώματα που υπάρχουν ήδη στο σαλόνι.

5. Ταπετσαρία

Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι-5

Η ταπετσαρία δίνει στυλ και ζωντάνια σε κάθε δωμάτιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  κάποια ουδέτερη ταπετσαρία ώστε να μπορείτε να την συνδυάσετε ευκολότερα με τα άλλα στοιχεία της διακόσμησης και το αποτέλεσμα να παραμείνει σικάτο και κομψό.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή