Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική Ανακαίνιση Κουζίνας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρωτότυπες-ιδέες-για-οικονομική-ανακ-561811051

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική Ανακαίνιση Κουζίνας

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο “αδικημένους” χώρους του σπιτιού, από διακοσμητικής άποψης. Αυτό σημαίνει, πως πολλές φορές λόγω του λειτουργικού χαρακτήρα που έχει δεν δίνεται έμφαση στην διακόσμησή της αλλά σε άλλα χαρακτηριστικά όπως οι αποθηκευτικοί χώροι και οι ηλεκτρικές συσκευές. Παρ’όλα αυτά για πολλούς ανθρώπους η κουζίνα αποτελεί μέρος έμπνευσης και για αυτό αξίζει να της δώσετε την πρέπουσα σημασία και να δημιουργήσετε έναν χώρο υψηλής αισθητικής χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Καρέκλες σε έντονα χρώματα

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική Ανακαίνιση Κουζίνας-1

Αν στην κουζίνα επικρατεί μονοχρωμία καλό θα ήταν να προσθέσετε καρέκλες σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο, πράσινο και πορτοκαλί δημιουργώντας μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα. Τοποθετήστε μοναδικά διακοσμητικά τα οποία κάνουν εντύπωση ώστε οι ώρες στην κουζίνα σας να γίνουν ακόμα πιο όμορφες και διασκεδαστικές.

2. Μπλε χρώμα στους τοίχους

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική Ανακαίνιση Κουζίνας-2

Αν θέλετε περισσότερο χρώμα στους τοίχους, το μπλε είναι μια πολύ όμορφη επιλογή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα ντουλάπια της κουζίνας, ώστε να σπάσει η μονοτονία. Το μπλε είναι ένα χρώμα που δεν λερώνει εύκολα διατηρώντας την καθαρή όψη της κουζίνας και είναι διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι μια βαθιά απόχρωση του μπλε έχει ονομαστεί “ελληνικό μπλε” (greek blue) και είναι τάση στο εξωτερικό καθώς συμβολίζει την ξεγνοιασιά και τη χαρά. Συνεπώς, αν θέλετε ένα χαλαρωτικό χρώμα για τη διακόσμησή σας, το οποίο να θυμίζει διακοπές σε νησί, οι χρωματικοί συνδυασμοί για κουζίνα με μπλε και λευκό χρώμα είναι οι καταλληλότεροι.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Χαλί

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική Ανακαίνιση Κουζίνας-3

Το χαλί πέρα από τον λειτουργικό χαρακτήρα που έχει είναι ένα πολύ χρήσιμο διακοσμητικό στοιχείο. Για να κάνετε την κουζίνα σας πιο ενδιαφέρουσα τοποθετήστε ένα χαλί στις αποχρώσεις που επιθυμείτε. Αν θέλετε έντονο αποτέλεσμα τοποθετήστε ένα χαλί με πολλά χρώματα, ενώ αν η κουζίνα σας διαθέτει ήδη πολυχρωμία τοποθετήστε ένα μονόχρωμο για να εξισορροπήσετε το αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις ώστε να μην φαίνονται οι λεκέδες που συχνά δημιουργούνται στα πατώματα της κουζίνας.

4. Αλλάξτε κουρτίνες

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική Ανακαίνιση Κουζίνας-4

Όπως σε όλα τα δωμάτια έτσι και στην κουζίνα η αλλαγή της κουρτίνας μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση του χώρου. Επιλέξτε μια κουρτίνα που ταιριάζει με τον χώρο σας και κρεμάστε την στο πράθυρο ή την μπαλκονόπορτα της κουζίνας σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή