Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μοντέρνα-διακόσμηση-βεράντας-561811591

Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας

Η βεράντα αποτελεί έναν μοναδικό χώρο χαλάρωσης ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Φίλοι και συγγενείς μπορούν να μαζεύονται εκεί και να απολαμβάνουν στιγμές διασκέδασης, συντροφικότητας και χαλάρωσης. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται στην διακόσμηση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού. Το κλειδί στη διακόσμηση της βεράντας είναι να πετύχετε την ισορροπία μεταξύ ενός εντυπωσιακού στυλ και χαλαρής ατμόσφαιρας. Αυτό που χρειάζεται είναι φαντασία και όρεξη ώστε να δημιουργήσετε έναν χώρο που να ικανοποιεί την αισθητική σας και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Φωτάκια

Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας-1

Χρησιμοποιήστε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από την αποθήκη δημιουργώντας λάμψη στη βεράντα σας. Τα φωτάκια θα διαμορφώσουν έναν χαλαρό και ζεστό φωτισμό, χωρίς πολλή προσπάθεια. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στον τοίχο ή στην καλαμωτή ή μέσα σε γυάλινα βαζάκια. Αν η ιδέα αυτή δεν ταιριάζει στο στυλ διακόσμησης της βεράντας ή της ταράτσας σας, μπορείτε να προτιμήσετε φαναράκια με κεριά, για απλότητα και εντυπωσιακό φωτισμό.

2. Φυτά

Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας-2

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια μοντέρνα διακόσμηση στη βεράντα επιλέξτε μεγάλα φυτά. Καλό θα ήταν να βάλετε λίγα φυτά καλής ποιότητας τα οποία αποπνέουν αρχοντιά και είναι ανθεκτικά. Για να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.

3. Πλακάκι σε έντονο μοτίβο

Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας-3

Μια έξυπνη ιδέα είναι να ντύσετε το δάπεδο του εξωτερικού σας χώρου με πλακάκι. Τα πλακάκια μπαλκονιού με έντονο χρώμα θα κάνουν τη διαφορά και θα χαρίσουν ζωντάνια στον χώρο σας. Μπορείτε να τα πλαισιώσετε με γήινα, αλλά και εντυπωσιακά έπιπλα, όπως μία κούνια από ξύλο bamboo και μεγάλα φυτά. Μάλιστα, μια κατασκευή ξύλινης πέργκολας θα προσφέρει σκίαση στον χώρο για να παραμείνει δροσερός τις ηλιόλουστες ημέρες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για την τοποθέτηση πλακιδίων

4. Κουρτίνες

Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας-4

Οι κουρτίνες στο μπαλκόνι δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο χαλάρωσης στο οποίο μπορείτε να ξεκουράζεστε τις ζεστές μέρες προστατευμένοι από τις ακτίνες του ήλιου. Το αποτέλεσμα θα είναι στιλάτο και ακόμα και για εσάς που μένετε σε κεντρικές περιοχές θα έχετε την αίσθηση ότι μεταφέρεστε σε έναν προορισμό διακοπών κάθε φορά που βγαίνετε στο μπαλκόνι σας.

5. Ξύλινα έπιπλα κήπου

Μοντέρνα διακόσμηση βεράντας-5

Το ξύλο είναι ένα πανίσχυρο υλικό που με τη δυναμική του δημιουργεί μια φανταστική διακόσμηση εξωτερικού χώρου. Τα ξύλινα έπιπλα που εύκολα μπορείτε να κατασκευάσετε με παλέτες παραπέμπουν σε περιβάλλον της εξοχής με έντονο rustic χαρακτήρα. Είναι εύκολο να φτιάξετε δικά σας έπιπλα για τη διαμόρφωση εξωτερικού χώρου, όπως τραπέζι από παλέτα και είναι από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση βεράντας, με ελάχιστα χρήματα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή