Πρωτότυπες ιδέες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρωτότυπες-ιδέες-για-τους-εξωτερικού-561852787

Πρωτότυπες ιδέες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας

Η άνοιξη είναι πλέον γεγονός και οι περισσότεροι στρέφουν την προσοχή τους στη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού τους ώστε να μπορούν να απολαύσουν στο μπαλκόνι τους ή τον κήπο τους τις ηλιόλουστες μέρες της εποχής. Όμως, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που θα ήταν καλό να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο που θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος για όλους τους ζεστούς μήνες του χρόνου.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Σύστημα σκίασης

Πρωτότυπες ιδέες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας-1

Ο ήλιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός αλλά πολλές φορές μπορεί να γίνει ανυπόφορος. Ένα σύστημα σκίασης στο μπαλκόνι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό χώρο. Για εσάς που αγαπάτε τον ήλιο και θέλετε το σπίτι σας να είναι φωτεινό καλό θα ήταν να τοποθετήσετε τέντες ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε το φως του ήλιου που θα εισέρχεται στον χώρο σας. Αν όμως επιθυμείτε σκιά, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε πέργκολα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για συστήματα σκίασης

2. Χρώμα

Πρωτότυπες ιδέες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας-2

Μπορείτε να δώσετε ζωντάνια στον εξωτερικό σας χώρο τοποθετώντας πολλές γλάστρες με πολύχρωμα φυτά ή έπιπλα με χρώμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο τραπέζι με πολύχρωμες καρέκλες ή να επιλέξετε πολύχρωμες γλάστρες για να βάλετε τα φυτά σας. Με αυτόν τον τρόπο το μπαλκόνι σας θα είναι ζωντανό και φιλόξενο έτοιμο να υποδεχθεί τους καλεσμένους σας.

3. Διακοσμητικά εσωτερικού χώρου

Πρωτότυπες ιδέες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας-3

Μία καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά εσωτερικού χώρου στο μπαλκόνι σας. Μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά μαξιλάρια στις καρέκλες σας, μικρά αντικείμενα όπως κεριά ή διακοσμημένα βάζα στο τραπέζι σας ακόμα και ένα χαλί με μαξιλάρες. Με αυτόν τον τρόπο ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού σας θα έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον εσωτερικό και η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμη πιο άνετη.

4. Φως

Πρωτότυπες ιδέες για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας-4

Σας προτείνουμε να τοποθετήσετε ένα χαμηλό φωτισμό στη βεράντα σας για τις βραδινές ώρες  χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Τα φωτάκια θα δημιουργήσουν έναν ήπιο φως, μία ρομαντική ατμόσφαιρα και παράλληλα θα διακοσμήσουν τον χώρο. Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε μέσα σε βαζάκια σε διάφορα σημεία του χώρου.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή