Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-ιδέες-για-μικρό-μπάνιο-561857110

Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο

Το μικρό μπάνιο είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλά νοικοκυριά. Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο, ευρύχωρο μπάνιο είναι μια πολυτέλεια που απολαμβάνουν λίγοι καθώς τα περισσότερα διαμερίσματα δεν έχουν αρκετό διαθέσιμο χώρο για μεγάλο μπάνιο. Αυτό, εντούτοις, δεν σημαίνει ότι ένα μικρό μπάνιο δεν μπορεί να είναι όμορφα διακοσμημένο και λειτουργικό.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες ώστε να ανανεώσετε την αισθητική του μπάνιου σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Αποθηκευτικοί χώροι

Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο-1

Καλό θα ήταν να επιλέξετε ανοιχτά ράφια και να τα τοποθετήσετε πάνω από τη λεκάνη για να τακτοποιήσετε τα αντικείμενα που δεν επιθυμείτε να βρίσκονται στο έπιπλο του νιπτήρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε καλάθια και κουτιά και να τοποθετήσετε μέσα τα πράγματά σας για να μην βρίσκονται σε κοινή θέα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και ξύλινα ράφια κάτω από τον νιπτήρα ώστε να μην γεμίζουν τον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για ράφια τοίχου

2. Καθρέφτες

Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο-2

Επιλέξτε έναν μεγάλο καθρέφτη και τοποθετήστε τον πάνω από τον νιπτήρα σε όλο το μήκος του τοίχου. Με αυτόν τον τρόπο το μπάνιο σας θα φαίνεται διπλάσιο και ο χώρος θα αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος.

3. Λευκό χρώμα

Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο-3

Καλό θα ήταν να επιλέξετε ανοιχτά χρώματα για ένα μικρό μπάνιο. Ιδανική επιλογή είναι το λευκό που φωτίζει τον χώρο. Ιδιαίτερα αν στο μπάνιο σας υπάρχει παράθυρο, το φως του ήλιου αντανακλά στο λευκό χρώμα και κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

4. Μικρός νιπτήρας

Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο-4

Καλό θα ήταν να επιλέξετε έναν μικρό νιπτήρα με λεπτή βάση ώστε να μην γεμίζει πολύ τον χώρο. Στα μικρά μπάνια το κάθε τετραγωνικό είναι πολύτιμο και καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα μεγάλα ογκώδη έπιπλα που καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο.

5. Λίγα αλλά καλά

Έξυπνες ιδέες για μικρό μπάνιο-5

Το μικρό μπάνιο δεν διαθετει χώρο για πολλά έπιπλα. Για αυτό, χρειάζεται να επιλέξετε έπιπλα καλής ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Επιλέξτε με προσοχή τα υλικά που θέλετε για το μπάνιο σας και η τελική μορφή του θα σας δικαιώσει.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή