Πώς θα δημιουργήσετε ένα cozy σαλόνι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-θα-δημιουργήσετε-ένα-cozy-σαλόνι-561863440

Πώς θα δημιουργήσετε ένα cozy σαλόνι

Το σαλόνι είναι ένας χώρος που είναι θεμιτό να αποπνέει ζεστασιά και φιλοξενία. Σε ένα μικρό σαλόνι είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα η οποία να ικανοποιεί τα μέλη του σπιτιού και τους καλεσμένους τους. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν πρόκειται για ένα μεγάλο σαλόνι που ο χώρος είναι πιο ψυχρός λόγω μεγέθους. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το μεγάλο σαλόνι σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Σκούρες αποχρώσεις

Πώς θα δημιουργήσετε ένα cozy σαλόνι-1

Όπως είναι γνωστό οι ανοιχτές αποχρώσεις μεγαλώνουν τον χώρο και τον κάνουν να φαίνεται πιο φωτεινός. Στην περίπτωση των μεγάλων δωματίων λοιπόν, προκειμένου να ζεσταθεί ο χώρος πρέπει να ακολουθηθεί η αντίθετη τακτική. Καλό θα ήταν να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις στους τοίχους και τα έπιπλα ώστε να δημιουργηθεί μια πιο φιλόξενη και cozy ατμόσφαιρα. Κατάλληλες αποχρώσεις είναι το γκρι, το καφέ και το σκούρο πράσινο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Μεγάλος καναπές

Πώς θα δημιουργήσετε ένα cozy σαλόνι-2

Σας προτείνουμε να τοποθετήστε έναν μεγάλο καναπέ στο κέντρο του σαλονιού που θα πρωταγωνιστεί στον χώρο. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ. Διακοσμήστε τον με ενα ριχτάρι σε μαλλί ή γούνα και ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί.

3. Συνδυασμός υφασμάτων

Πώς θα δημιουργήσετε ένα cozy σαλόνι-3

Μπορείτε να συνδυάσετε πολλά και διαφορετικά υφάσματα. Καλό θα ήταν να βάλετε χοντρά χαλιά σε όλο το σαλόνι, ριχτάρια στους καναπέδες και βαριές κουρτίνες. Τα υφάσματα ζεσταίνουν τον χώρο και δημιουργούν ηχομόνωση αποτρέποντας τον αντίλαλο.

4. Φωτισμός

Πώς θα δημιουργήσετε ένα cozy σαλόνι-4

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε πολλές πηγές φωτός σε διαφορετικά επίπεδα. Εκτός από τον κεντρικό φωτισμό τοποθετήστε φωτιστικά δαπέδου και πορτατιφ στις σκοτεινές γωνίες ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε απαλό ή πιο έντονο φως ανάλογα με την περίσταση. Ο φωτισμός μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην αίσθηση του χώρου οπότε χρειάζεται να τον εκμεταλλευτείτε σωστά.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή