Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μυστικά-για-να-μεταμορφώσετε-το-καθισ-561875335

Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας

Το καθιστικό αποτελεί έναν βασικό χώρο του σπιτιού στον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν αρκετό χρόνο από την ημέρα τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσετε την εικόνα του καθιστικού σας και να αλλάξετε την διάθεση σας ξοδεύοντας μάλιστα λίγα χρήματα.

1. Καλύμματα

Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας-1

Μία έξυπνη και οικονομική λύση για να αλλάξετε την όψη του καθιστικού σας είναι να αγοράσετε καινούργια καλύμματα. Τα καλύμματα θα κάνουν τους καναπέδες σας να φαίνονται καινούργιοι έχοντας ξοδέψει ελάχιστα μόνο χρήματα. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και να αγοράσετε αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο καθιστικό σας. Αν το σαλόνι σας χαρακτηρίζεται από μουντές αποχρώσεις να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα για τον καναπέ σας και το αντίθετο για να διατηρείτε την ισορροπία στο χώρο.

2. Μαξιλάρες

Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας-2

Για εσάς που αγαπάτε την boho ατμόσφαιρα οι μαξιλάρες είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από το σαλόνι σας. Αποτελούν μία στιλάτη και διαχρονική επιλογή, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα στον χώρο. Εκτός από την αισθητική τους αξία είναι και πολύ πρακτικές καθώς δημιουργούν παραπάνω καθίσματα όταν χρειάζεται και μπορείτε εύκολα να τις μετακινήσετε όταν δεν σας είναι απαραίτητες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

3. Βάψτε τον τοίχο

Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας-3

Αλλάξτε χρώμα στο κεντρικό τοίχο του καθιστικού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο χρώμα που θα δώσει ζωντάνια σε όλο το σαλόνι σας και να συνεχίσετε με την κατάλληλη διακόσμησή του. Μία καλή ιδέα είναι να διακοσμήσετε τον τοίχο με έναν πίνακα ή έναν μεγάλο καθρέφτη που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει μεγαλύτερος.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Μαξιλάρια

Μυστικά για να μεταμορφώσετε το καθιστικό σας-4

Καλό θα ήταν να αλλάξετε τα μαξιλάρια του καναπέ σας και να τα αντικαταστήσετε με νέα πιο αφράτα και ζωντανά. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και το ύφασμα που ταιριάζει με την αισθητική σας και φυσικά με το υπόλοιπο σαλόνι σας. Για τους κρύους μήνες καλό θα ήταν να επιλέξετε πιο χοντρά υφάσματα όπως βελούδο και μαλλί, ενώ για τους ζεστούς μήνες λινό και βαμβάκι.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή