Ο απόλυτος οδηγός για ένα κομψό υπνοδωμάτιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ο-απόλυτος-οδηγός-για-ένα-κομψό-υπνοδω-561881125

Ο απόλυτος οδηγός για ένα κομψό υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος του σπιτιού που οι περισσότεροι άνθρωποι ηρεμούν μετά από μία κουραστική μέρα. Είναι ένας χώρος πολύ προσωπικός που πολλοί επιθυμούν να αναδεικνύουν από άποψη διακόσμησης δημιουργώντας μία κομψή ατμόσφαιρα, ακολουθώντας πάντα το προσωπικό τους γούστο και κάποιες γενικότερες προτάσεις διακόσμησης.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες για να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε ένα στιλάτο χώρο που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές χαλάρωσης και θετικά συναισθήματα.

1. Τοποθετήστε πρώτα το κρεβάτι

Ο απόλυτος οδηγός για ένα κομψό υπνοδωμάτιο-1

Το κρεβάτι αποτελεί το πιο σημαντικό έπιπλο στον χώρο του υπνοδωματίου και πρέπει να είναι αυτό που θα τοποθετηθεί πρώτο. Μελετήστε προσεκτικά το δωμάτιό σας και επιλέξτε την καταλληλότερη θέση για το κρεβάτι σας. Καλό θα ήταν να αποφασίσετε την τοποθέτησή  του με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες. Αν έχετε δυσκολία με το πρωινό ξύπνημα, σας προτείνουμε να βάλετε το κρεβάτι σας απέναντι από το παράθυρο του δωματίου καθώς θα βοηθήσει το βιολογικό σας ρολόι να λειτουργεί καλύτερα. Από την άλλη αν έχετε ευαισθησία στο φως καλό θα ήταν να τοποθετήσετε το κρεβάτι σε μια γωνία που δεν έχει άμεση αντανάκλαση το φως ώστε να κοιμάστε πιο ήρεμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

2. Μεγάλες λάμπες

Ο απόλυτος οδηγός για ένα κομψό υπνοδωμάτιο-2

Οι λάμπες δημιουργούν μια πολυτελή ατμόσφαιρα στους χώρους τους οποίους τοποθετούνται. Τοποθετήστε δύο μεγάλες λάμπες στον τοίχο πάνω από τα κομοδίνα ώστε να ρυθμίζετε τον φωτισμό του δωματίου σας ανάλογα με τη διάθεσή σας.

3. Ράφια στους τοίχους

Ο απόλυτος οδηγός για ένα κομψό υπνοδωμάτιο-3

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το πώς μοιάζει ένα υπνοδωμάτιο. Είναι σημαντικό να υπάρχει χώρος για να τακτοποιήσετε όλα τα πράγματά σας, ώστε να νιώθετε πιο άνετα μέσα στο δωμάτιο. Ωστόσο, αν έχετε περιορισμένο διαθέσιμο χώρο, η καλύτερη ιδέα είναι να αξιοποιήσετε τους τοίχους. Τα ράφια στους τοίχους είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναδείξετε κάποια αγαπημένα αντικείμενα και να δώσετε χαρακτήρα και προσωπικό ύφος στο δωμάτιό σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για ράφια τοίχου

4. Όγκος στο κρεβάτι

Ο απόλυτος οδηγός για ένα κομψό υπνοδωμάτιο-4

Ο όγκος στο κρεβάτι αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο πολυτέλειας στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε πολλά μαξιλάρια πάνω στο κρεβάτι σας και να τα συνδυάσετε με ένα γούνινο ριχτάρι δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο. Τους πιο ζεστούς μήνες επιλέξτε μία λεπτή κουβέρτα σαν ριχτάρι.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή