ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Yamaha Tenere 700 με 9.990 ευρώ

nea-yamaha-tenere-700-me-9-990-eyro-2302975
Αναπτυγμένη στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα από μερικούς από τους πιο έμπειρους αγωνιζόμενους του κόσμου, η σκληροτράχηλη, συμπαγής και ευέλικτη νέα Tenere 700 είναι έτοιμη να σας βάλει σ'έναν ολοκαίνουργιο κόσμο γεμάτο συγκινήσεις στην καθημερινότητα και συναρπαστικές εμπειρίες στα ταξίδια.
 
Εξοπλισμένη με τον επιτυχημένο δικύλινδρο κινητήρα CP2 689 κ.εκ. εν σειρά και ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, η Tenere 700 σχεδιάστηκε για να προσφέρει κορυφαίο στην κατηγορία της χειρισμό και ευελιξία στις χωμάτινες διαδρομές, σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες ταχύτητες και αποστάσεις στο δρόμο, στοιχεία χαρακτήρα μίας εξαιρετικά ικανής και ευέλικτης μοτοσυκλέτας περιπέτειας.
 
Και τώρα μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα αποκτήσετε την Tenere 700.
 
Σε λιγότερο από 30 ημέρες, στις 27 Μαρτίου 2019 στις 15.00, η Yamaha θα ξεκινήσει ένα σύστημα online παραγγελίας για τους πιο παθιασμένους θαυμαστές που θέλουν να σχεδιάσουν την καλοκαιρινή τους περιπέτεια με την Tenere τους από τώρα!
 
Οι πρώτες παραδόσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2019 και θα αφορούν τους online πελάτες, με σειρά προτεραιότητας, και την ειδική τιμή των € 9.990 για τη βασική έκδοση. Η συγκεκριμένη τιμή θα αφορά αποκλειστικά τις online παραγγελίες και θα ισχύει μέχρι να κλείσει το online σύστημα στις 31 Ιουλίου 2019.
 
Το σύστημα online παραγγελίας θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιβεβαιώσουν την παραγγελία τους με διάφορες επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού της Tenere 700, που θα είναι διαθέσιμες και στην έκδοση των 35kW.
 
Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα: Ceramic Ice, Competition White, Power Black.
 
Μετά την εξυπηρέτηση των αρχικών online παραγγελιών, η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση της Tenere 700 στην κανονική τιμή των € 10.490 για τη βασική έκδοση από τον Σεπτέμβριο του 2019, και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των Επίσημων Συνεργατών σε όλη την Ευρώπη.