Αφιέρωμα Leasing: Τι λένε στελέχη της αγοράς

Αφιέρωμα Leasing: Τι λένε στελέχη της αγοράς

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικά από τα σημαντικότερα στελέχη της αγοράς δηλώνουν.

 

Ανδρέας Ταπραντζής

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ AVIS

Η Avis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά μίσθωσης αυτοκινήτων. Αξιοποιούμε υπεύθυνα την ηγετική μας θέση προς όφελος των πελα- τών μας, οι οποίοι μας αναγνωρίζουν συνεχώς ως τους καλύτερους στον χώρο μας. Επενδύουμε σε νέες τε- χνολογίες και οδηγούμε τις εξελίξεις στην αυτοκίνηση. Αναπτύσσουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες, παρέ- χουμε άμεση και ευέλικτη εξυπηρέ- τηση με διαφάνεια, αμεσότητα και τις καλύτερες τιμές. Επιπλέον, μέσα από το MyAvis.gr ανοίγουμε το leasing σε όλους, ώστε ο καθένας μας να μπορεί να απολαμβάνει τον πλέον οικονομι- κό, ευέλικτο και ξένοιαστο τρόπο με- τακίνησης.

 

Θ. Καραγιάννη

FLEET & USED SALES SENIOR MANAGER

Στη Mercedes-Benz δημιουργήσα- με το πρόγραμμα Business Solutions προκειμένου να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας συμβουλευτικές υπη- ρεσίες και τις πιο κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες της μακροχρόνιας μί- σθωσης (Leasing). Βασικές αξίες της Mercedes-Benz, όπως η ασφάλεια και η πολυτέλεια, ενισχύονται από την εξαιρετική οικονομία καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές CO2 προσφέ- ροντας χαμηλό λειτουργικό κόστος χρήσης (TCO) τόσο για την εταιρεία όσο και για τον πελάτη του Private Leasing. Παράλληλα, έχει δημιουρ- γηθεί η σειρά εκδόσεων «Business», η οποία προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση από παροχές σε είδος σε συνδυασμό με πολύ υψηλά επίπεδα εξοπλισμού.

 

Άκης Λιούνης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ARVAL ΕΛΛΑΔΟΣ

«Η ολική διαχείριση οχημάτων προ- σαρμοσμένη στις ανάγκες του εκά- στοτε πελάτη, η παροχή συμβου- λευτικών υπηρεσιών, η χρήση της τηλεματικής και των νέων προϊόντων στον χώρο του Operating Leasing βρίσκονται στο επίκεντρο των επιχει- ρήσεών μας. Οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που πραγματικά υποστηρίζουν την επιχειρησιακή μας ταυτότητα. Η υπογραφή μας «We care about cars. We care about you» αντικατοπτρί-t ζει την πελατοκεντρική προσέγγιση της Arval και εκφράζεται μέσω των τριών βασικών πυλώνων και συνάμα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της εταιρείας: Φροντίδα – Εμπειρία – Απλότητα».

 

Σταμάτης Τουρνικιώτης

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MOTORLEASE ΑΕ

Στη Motorlease AE πιστεύουμε ότι στο μέλλον και στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον προηγμένο κόσμο, θα επικρατήσει η χρήση αυτοκινήτων μέσω λειτουργικής μίσθωσης, με τα ευεργετήματα που διέπουν αυτήν. Τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματίες εμπι- στεύονται όλο και περισσότερο την υπηρεσία του leasing και πρόσφατα άρχισε να βρίσκει σημαντικά οφέλη και ο ιδιώτης. Στη Motorlease AE προσαρμόζουμε διαρκώς τα προγράμματά μας και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να κάνουμε πράξη την αποστολή μας: να προσφέρουμε φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με σκοπό τη συνεχή κίνηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας, η Motorlease AE έχει να επιδείξει την απόλυτη επαγγελματική προσέγγιση στον χώρο της λειτουργικής μίσθωσης, με πλήρη γνώση του αυτοκινήτου και με ευέλικτα προγράμματα που αφορούν τόσο τον ιδιώτη όσο και τον ελεύθερο επαγγελματία και τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Με το νέο μας πρόγραμμα ανταλ- λαγής του παλιού αυτοκινήτου με καινούργιο νέας τεχνολογίας με leasing, έχουμε στόχο να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και οικονομία στους πελάτες μας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή