ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το στρατηγικό πλάνο της FCA για τα επόμενα έτη

Το στρατηγικό πλάνο της FCA για τα επόμενα έτη

Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) παρουσίασε στο πανευρωπαϊκό Δίκτυο Επίσημων Διανομέων τα μελλοντικά σχέδια, αλλά και το όραμά της για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης.      

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επίσημων Διανομέων της Fiat Chrysler Automobiles για την περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Μιλάνου, συγκέντρωσε περισσότερα από 2.700 άτομα από 33 διαφορετικές χώρες. Ο όμιλος παρουσίασε στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης μία σειρά αυτοκινήτων παραγωγής, όπως τα plug-in υβριδικά Jeep Renegade και Jeep Compass, αλλά και εντυπωσιακών πρωτοτύπων όπως τα Fiat Concept Centoventi και Alfa Romeo Tonale.

Εντυπωσιακά πρωτότυπα

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά πρωτότυπα και να ενημερωθούν από τους επικεφαλής των εταιρειών του ομίλου, τόσο για τα μελλοντικά μοντέλα όσο και το πλάνο λειτουργίας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί με βάση τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στον χώρο του αυτοκινήτου. Με κεντρικό άξονα την υβριδική τεχνολογία, την ηλεκτροκίνηση, το car sharing, αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα ξεκινήσει από το 1ο τρίμηνο του 2020 η προοδευτική παραγωγή και διάθεση 26 νέων και εξελιγμένων μοντέλων Fiat (8), Alfa Romeo (5), Jeep (8) & Fiat Professional (5), με 35 διαφορετικές επιλογές αμιγούς ή υβριδικής ηλεκτροκίνησης, ενισχύοντας την εμπορική παρουσία κάθε εταιρείας ξεχωριστά, αλλά και συνολικά του ομίλου FCA κατά την επόμενη τετραετία. 

Η παρουσία των στελεχών της FCA Greece και των εκπροσώπων του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της χώρας μας ολοκληρώθηκε ιδανικά με την τιμητική βράβευση τριών μελών του Δικτύου της χώρας μας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε., επίσημος διανομέας και επισκευαστής στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τιμήθηκε με το 1ο βραβείο, χάρη στην επίτευξη ιδιαίτερα υψηλών αποτελεσμάτων στους δείκτες που καθορίζουν την εξυπηρέτηση των πελατών (Customer Experience). Οι εταιρείες Κουλούρας Α.Ε. (Ιωάννινα) και Maxx Motors AEBE (Κοζάνη) κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντιστοίχως.φ