Διαγωνισμός της ΕΚΟ με δώρο μια Ducati μέχρι τις 9 Ιουνίου

Διαγωνισμός της ΕΚΟ με δώρο μια Ducati μέχρι τις 9 Ιουνίου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου είναι και η τελευταία μέρα όπου μπορείτε να εφοδιάσετε τα οχήματα σας με καύσιμο EKO Racing 100 ώστε να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση διεκδικώντας μοναδικά δώρα!
 
 
Καταχωρώντας τα στοιχεία της απόδειξης στο ekoracing100.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή EKO App στο κινητό σας μπαίνετε στην κλήρωση προκειμένου να διεκδικήσετε ένα από τα παρακάτω δώρα:
 
Μία μοτοσυκλέτα Ducati Panigale V4 αξίας 26.000€, ένα συμπαγές μείγμα της τεχνολογίας Ducati, με ιταλικό στυλ και κορυφαία απόδοση.
Έξι συμμετοχές στο Ducati Tour αξίας 1.000€, ένα συναρπαστικό τριήμερο ταξίδι με μοτοσικλέτα Ducati και καύσιμα EKO Racing 100 σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή 600χλμ στη Νότια Πελοπόννησο με συνοδεία εκπαιδευτών.
Τρεις δωροεπιταγές καυσίμων αξίας 500€, για απολαυστικές διαδρομές με τα κορυφαία καύσιμα EKO Racing 100.
 
Για κάθε ευρώ EKO Racing 100 που εφοδιάζει, ο καταναλωτής κερδίζει, αντίστοιχα, μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ μέσω της εφαρμογής EKO App, μπορεί να πολλαπλασιάσει τις συμμετοχές του.
 
Επιπλέον, μέσω του ekoracing100.gr ή του ΕΚΟ App, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τις συμμετοχές του στα δώρα ανάλογα με το δώρο που επιθυμεί περισσότερο, προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει!
 
Για περισσότερες πληροφορίες, ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί σε ένα πρατήριο ΕΚΟ, ή να ενημερωθεί στο ekoracing100.gr και στο EKO App.