Όμιλος Σαρακάκης: Αντίο στον Γιώργο Παππά

Όμιλος Σαρακάκης: Αντίο στον Γιώργο Παππά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε στις 28/8/19 από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.

 
Διοίκηση Ομίλου Εταιριών Σαρακάκη: "Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.
 
Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας."
 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή