ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι νέες Honda Africa Twin και Africa Twin Adventure Sports

image
moto-africa
H Honda παρουσίασε σήμερα διαδικτυακά τα 2 μοντέλα της δημοφιλέστατης σειράς Africa Twin για το 2020, εκσυγχρονίζοντας το design, αυξάνοντας τη δύναμη, μειώνοντας το βάρος, προσθέτοντας TFT οθόνη οργάνων και εμπλουτίζοντας το ηλεκτρονικό τους οπλοστάσιο.
 
Η μεγάλη αυτή αλλαγή είναι ουσιαστικά η πρώτη μετά και το 2016 όπου στα δυο AFRICA TWIN προστέθηκε το ηλεκτρονικό γκάζι (ride by wire), τα 3 riding modes και το traction control.
 
 
Οι σημαντικότερες αλλαγές στις 2 Africa Twin για το 2020 είναι οι εξής:
 
-Νέος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 1.100 κ.εκ. με 100,5hp και 10,7kgm ροπής.
-Πέντε κιλά λιγότερα, με 10% βελτίωση στον λόγο κιλών ανά ίππο, χάρη στη μείωση βάρους σε τομείς όπως ο κινητήρας, το πλαίσιο και το ψαλίδι.
-Ολοκαίνουργια έγχρωμη TFT ψηφιακή οθόνη 6,5 ιντσών, με Apple CarPlay και συνδεσιμότητα με Bluetooth και touchscreen λειτουργία!
-Τέσσερα έτοιμα riding modes, συν 2 που μπορεί να ρυθμίσει ο αναβάτης, modes που αλλάζουν την παροχή δύναμης, το φρένο κινητήρα, το Traction Control (HSTC), τον έλεγχο σούζας και το Cornering ABS.
-Νέα μονάδα IMU 6 αξόνων στον στάνταρ εξοπλισμό, που βελτιστοποιεί το νέο Cornering ABS αλλά και το Wheelie Control και το σύστημα αποτροπής ανύψωσης του πίσω τροχού στο φρενάρισμα.
-H CRF1100L Africa Twin έχει μεγαλύτερη εστίαση στην εκτός δρόμου οδήγηση, από το μοντέλο του 2019.
-Η CRF1100L Adventure Sports είναι πιο έτοιμη για ταξίδι από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ έρχεται και με τη δυνατότητα επιλογής της με αναρτήσεις EERA.
-Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες έρχονται και σε έκδοση DCT.
 
Οι δύο μοτοσυκλέτες θα παρουσιαστούν και επίσημα στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνου τον Νοέμβριο.