Οι νέες Honda Africa Twin και Africa Twin Adventure Sports

Οι νέες Honda Africa Twin και Africa Twin Adventure Sports

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
H Honda παρουσίασε σήμερα διαδικτυακά τα 2 μοντέλα της δημοφιλέστατης σειράς Africa Twin για το 2020, εκσυγχρονίζοντας το design, αυξάνοντας τη δύναμη, μειώνοντας το βάρος, προσθέτοντας TFT οθόνη οργάνων και εμπλουτίζοντας το ηλεκτρονικό τους οπλοστάσιο.

 
Η μεγάλη αυτή αλλαγή είναι ουσιαστικά η πρώτη μετά και το 2016 όπου στα δυο AFRICA TWIN προστέθηκε το ηλεκτρονικό γκάζι (ride by wire), τα 3 riding modes και το traction control.
 
 
Οι σημαντικότερες αλλαγές στις 2 Africa Twin για το 2020 είναι οι εξής:
 
-Νέος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 1.100 κ.εκ. με 100,5hp και 10,7kgm ροπής.
-Πέντε κιλά λιγότερα, με 10% βελτίωση στον λόγο κιλών ανά ίππο, χάρη στη μείωση βάρους σε τομείς όπως ο κινητήρας, το πλαίσιο και το ψαλίδι.
-Ολοκαίνουργια έγχρωμη TFT ψηφιακή οθόνη 6,5 ιντσών, με Apple CarPlay και συνδεσιμότητα με Bluetooth και touchscreen λειτουργία!
-Τέσσερα έτοιμα riding modes, συν 2 που μπορεί να ρυθμίσει ο αναβάτης, modes που αλλάζουν την παροχή δύναμης, το φρένο κινητήρα, το Traction Control (HSTC), τον έλεγχο σούζας και το Cornering ABS.
-Νέα μονάδα IMU 6 αξόνων στον στάνταρ εξοπλισμό, που βελτιστοποιεί το νέο Cornering ABS αλλά και το Wheelie Control και το σύστημα αποτροπής ανύψωσης του πίσω τροχού στο φρενάρισμα.
-H CRF1100L Africa Twin έχει μεγαλύτερη εστίαση στην εκτός δρόμου οδήγηση, από το μοντέλο του 2019.
-Η CRF1100L Adventure Sports είναι πιο έτοιμη για ταξίδι από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ έρχεται και με τη δυνατότητα επιλογής της με αναρτήσεις EERA.
-Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες έρχονται και σε έκδοση DCT.
 
Οι δύο μοτοσυκλέτες θα παρουσιαστούν και επίσημα στο σαλόνι μοτοσυκλέτας του Μιλάνου τον Νοέμβριο.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή