ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Nissan Armada Mountain Patrol στο 2019 Rebelle Rally

Το Nissan Armada Mountain Patrol στο 2019 Rebelle Rally
Το συγκεκριμένο rally, είναι το τελευταίο σε μια σειρά από περιπέτειες για το Armada Mountain Patrol, αφού προηγουμένως είχε κατακτήσει τους αμμόλοφους της Σαχάρας στο Μαρόκο και είχε σκαρφαλώσει  στους βράχους του Moab, στη Utah. 
Η Team  Wild Grace, αποτελούμενη από τις βετεράνους off-roaders Sedona Blinson και Lyn Woodward, οδήγησε το Armada Mountain Patrol σε περισσότερα από 1.500 μίλια εκπληκτικού off-road εδάφους στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα για οκτώ μέρες, προτού περάσει τη γραμμή τερματισμού του μεγαλύτερου off- road ράλι των Η.Π.Α., στις 19 Οκτωβρίου.
  Το Nissan Armada Mountain Patrol στο 2019 Rebelle Rally-1
 Οι ημέρες του αγώνα  ήταν μεγάλες και δύσκολες, ξεκινώντας με την ανατολή του ηλίου και συχνά τελείωναν αρκετά μετά τη δύση, με λίγα ενδιάμεσα διαλλείματα. Σύμφωνα με τους κανόνες του ράλι, δεν επιτρέπονται ηλεκτρονικές συσκευές εκτός από τις απαραίτητες  ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, γεγονός  που σημαίνει ότι οι ομάδες έπρεπε να χρησιμοποιούν χάρτες και πυξίδα, καθώς διέσχιζαν μερικά από τα πιο γραφικά και δύσκολα εδάφη  της Αμερικής. Με δεδομένα τα παραπάνω αλλά και μια μακρά λίστα άλλων περίπλοκων κανόνων, η ομαδική εργασία, η επικοινωνία και η οργάνωση, έγιναν ακόμα πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία στον συγκεκριμένο αγώνα. Με τον τερματισμό, οι Blinson και Woodward αναχώρησαν εντελώς εξαντλημένες από το San Diego, προσπαθώντας ακόμα να  χωρέσουν στο νου τους αυτό το τεράστιο επίτευγμά τους, ανταγωνιζόμενες μερικά από τα κορυφαία οff-road οχήματα και οδηγούς των Η.Π.Α.