Η Mazda στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019

Η Mazda στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Δυναμική είναι η επιστροφή της Mazda στην Ελληνική αγορά και κατ’ επέκταση η παρουσία της στην προσεχή έκθεση «Αυτοκίνηση ΑΝΥΤΙΜΕ 2019». Μετά από χρόνια απουσίας, φέτος το καλοκαίρι η Mazda επέστρεψε εμπορικά στην Ελλάδα με την επωνυμία Mazda Autoone, υπό την αιγίδα του Ομίλου Συγγελίδη.

 
Η αντισυμβατική Ιαπωνική μάρκα, συνώνυμο της αξιοπιστίας, των ριζοσπαστικών τεχνολογιών και του βραβευμένου σχεδιασμού, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να απολαύσουν όλη την γκάμα των μοντέλων της: το φιλικό αυτοκίνητο πόλης Mazda2, το προηγμένο Mazda3 σε εκδόσεις Hatchback & Sedan καθώς και τα τρία 3 SUV: το ευέλικτο CX-3, το οικογενειακό CX-5 αλλά και το ολοκαίνουργιο CX-30. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Νο1 σε πωλήσεις στον κόσμο roadster, το θρυλικό MX-5.
 
Επειδή ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει κάποιος ένα αυτοκίνητο Mazda είναι να το δοκιμάσει, θα προσφέρεται για οδήγηση το Mazda3 με κινητήρα 1,5lt / 120hp και κινητήρα Skyactiv-X 180hp καθώς και το νέο SUV CX-30.
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή