HONDA SH125 και SH150

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ανανέωση και για την σειρά SH της Honda είδαμε στο σαλόνι του Μιλάνου.

 
Τα δημοφιλή σκούτερ της Honda εξακολουθούν να έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά των SH όπως οι συμπαγής διαστάσεις, το επίπεδο πάτωμα, η όρθια θέση οδήγησης και οι μεγάλοι τροχοί μόνο που φέτος συμμορφώνονται στις προδιαγραφές Euro5, ανανεώνονται αισθητικά, διαθέτουν έλεγχο πρόσφυσης (HSTC) ενώ επιπλέον στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει ABS και φωτιστικά σώματα LED.
 
Ο χώρος κάτω από την σέλα έχει αυξηθεί από τα 10 στα 18 λίτρα και είναι ικανός πλέον να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και αυτό έγινε γιατί το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων μετακινήθηκε και αντί για κάτω από την σέλα βρίσκεται στο πάτωμα.
 
Το πλαίσιο είναι επανασχεδιασμένο ενώ η μέγιστη ιπποδύναμη των δυο κινητήρων είναι 12,5 ίπποι για τον 125i και 16,2 ίπποι για τον 150i.
 
Οι τροχοί είναι 16 ιντσών ενώ τα πίσω αμορτισέρ διαθέτουν ρύθμιση προφορτισης ελατηρίου σε 5 επίπεδα!
 
Η νέα LCD οθόνη τους έχει όλες τις ενδείξεις οι οποίες αλλάζουν από έναν διακόπτη που βρίσκεται στα αριστερά του τιμονιού.
 
Η Honda υπόσχεται ταχύτερη επιτάχυνση και πολύ χαμηλή κατανάλωση και στους δυο κινητήρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή