Νέα Yamaha Tricity 300

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Yamaha αν και δεν ήταν η πρώτη που δημιούργησε τρίτροχο όχημα, καθιερώθηκε πολύ γρήγορα στα οχήματα με τρεις τροχούς δημιουργώντας μια ολόκληρη οικογένεια! Η Yamaha προχώρησε στην δημιουργία του αφού πιστεύει πολύ στην φιλοσοφία των τρίτροχων οχημάτων ξεκινώντας από το μικρό 125 μέχρι και την ναυαρχίδα Niken. Κινητήρας το γνωστό διαμάντι που ξέρουμε από τα X-MAX 300, τεχνολογίας Blue Core 292 κυβικών, έχοντας όμως κάποιες μικρές αλλαγές όσον αφορά τις επιδόσεις του λόγω και του επιπλέον βάρους που έχει.

 
Το μπροστινό σύστημα που ουσιαστικά αυτό είναι που αξίζει την προσοχή όλων μπορεί να προσφέρει γωνιές στροφής των τροχών μέχρι 72 μοίρες. Το σύστημα αυτό μπορεί να κλειδώσει σε όρθια θέση όταν το scooter βρίσκεται σε στάση (όπως και στο Piaggio MP3) και να ξεκλειδώσει αυτόματα όταν αρχίσει να κινείται. Δανείζοντας στοιχεία από το Niken το νέο Tricity 300 έρχεται και με traction control ενω σημαντικό είναι ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου! Κάτω από την σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν δυο κράνη ενώ υπάρχει και παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών!

 
Το νέο Tricity 300 έρχεται με τις καλύτερες προδιαγραφές πρεσβεύοντας το lifestyle στοιχείο και στοχεύοντας την κορυφή της κατηγορίας Urban Mobility.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή