ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα νέα Renault Clio και Captur E-TECH

10_all-new_captur_e-tech_plug-in_low-1
21237605_2020_-_new_renault_clio_e-tech_low-1

Το Groupe Renault είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στην ηλεκτροκίνηση – τον ακρογωνιαίο λίθο στη σημερινή και μελλοντική δέσμευση του Groupe σχετικά με την βιώσιμη αυτοκίνηση για τον καθένα.  Για πάνω από 10 χρόνια, το Groupe εξελίσσει συνεχώς την τεχνογνωσία του στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, γεγονός που μετουσιώνεται σε περισσότερο δυναμικούς και οικονομικούς υβριδικούς κινητήρες.

Το νέο Clio E-TECH αξιοποιεί αυτή την παρακαταθήκη προσφέροντας τη δυνατότητα για κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια σε ποσοστό 80% των αστικών μετακινήσεων, γεγονός που εξασφαλίζει μια οικονομία της τάξης του 40% σε σχέση με ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης σε αστικό περιβάλλον κίνησης. Αντίστοιχα, το νέο Captur E-TECH Plug-in μπορεί να κινηθεί με 100% ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα, με μέγιστη ταχύτητα 135 χλμ./ώρα σε μικτές συνθήκες κίνησης (WLTP) και μέχρι 65 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο (WLTP πόλης). 

ta-nea-renault-clio-kai-captur-e-tech0

Best-seller στην κατηγορία του, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη, το Captur αποτελεί ήδη ένα ορόσημο στη γκάμα της Renault. Με τις πωλήσεις του να καλύπτουν όλες τις ηπείρους, το νέο Captur συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία παρουσιάζοντας μία έκδοση, ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογικά. Με τον νέο E-TECH Plug-in υβριδικό κινητήρα του, ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τους τρείς πυλώνες του οράματος του Groupe Renault για το μέλλον της αυτοκίνησης: αυτόνομο, δικτυωμένο και ηλεκτρικό.

ta-nea-renault-clio-kai-captur-e-tech1

Μέσω του εμβληματικού και ιδιαίτερα δημοφιλούς της μοντέλου και βασιζόμενη στην μεγάλη της εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρικών μοντέλων, η Renault μαζικοποιεί την τεχνολογία plug-in hybrid κάνοντας τη μοναδική εμπειρία της ηλεκτρικής οδήγησης, προσιτή σε όλο το αγοραστικό κοινό.