Η Seat λανσάρει το νέο Leon

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το Leon ήταν πάντα ο βασικός πυλώνας της γκάμας SEAT και σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, στοιχεία που αποδείχθηκαν από τις περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις που σημείωσε στη διάρκεια των τριών γενεών του. Η τέταρτη γενιά σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να συνεχίσει αυτό το τεράστιο επίτευγμα και να το μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, την αποδοτικότητα, το δυναμισμό και την ασφάλεια.

Η βάση για την ισχυρή σχεδιαστική γραμμή του οχήματος είναι η εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo, που έδωσε ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της σχεδιαστική ομάδας ενώ οι νέες αυξημένες διαστάσεις του, προσδίδουν βελτιωμένη αίσθηση των αναλογιών στη σχεδίαση της νέας γενιάς του μοντέλου. 

Το νέο εμπρόσθιο μέρος του SEAT Leon έχει δυνατή προσωπικότητα, με ισχυρότερη τρισδιάστατη σύνδεση μεταξύ της μάσκας και του μπροστινού φωτισμού. Οι προβολείς LED στρέφονται προς τα πίσω, παρέχοντας ένα οπτικό αποτέλεσμα φρυδιού, δίνοντας βαθύτερη εστίαση και καθιστώντας το άμεσα αναγνωρίσιμο στο δρόμο.

Η δημιουργικότητα συνεχίζεται και στο πίσω μέρος του νέου SEAT Leon που ενισχύεται από τον κατά μήκος φωτισμό LED. Τόσο το σύστημα φωτισμού όσο και το spoiler δημιουργούν γραμμές που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

Το εσωτερικό του νέου SEAT Leon είναι το αποκορύφωμα της λειτουργικότητας, του μινιμαλισμού και της κομψότητας. Λεπτές επιφάνειες και ένα κομψό αλλά μεγάλο ταμπλό που δίνει την αίσθηση πως αιωρείται. Τα πάντα στην καμπίνα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εργονομικά, με ακρίβεια, αυξάνοντας την εσωτερική άνεση τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Η Seat λανσάρει το νέο Leon-1
Το νεό SEAT Leon αποτυπώνει τις βασικές αξίες της Μάρκας που στόχος της είναι να προσφέρει τα καλύτερα οχήματα και με τη νέα γενιά Leon, ευελπιστούμε πως η κλασική compact κατηγορία θα μετασχηματιστεί δυναμικά.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή