O Marc ter Stegen, ο νέος πρεσβευτής της CUPRA

O Marc ter Stegen, ο νέος πρεσβευτής της CUPRA

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
H CUPRA προσέθεσε ένα νέο μέλος στους κόλπους της, το Γερμανό ποδοσφαιριστή Marc ter Stegen. Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, ο ter Stegen γίνεται παγκόσμιος πρεσβευτής της CUPRA για να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας διεθνώς.

Τον περασμένο Αύγουστο, η CUPRA έγινε Official Automotive and Mobility Partner της FC Barcelona. Μετά το κλείσιμο του 2019, με σχεδόν 24.700 πωλήσεις και αύξηση 71,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η μάρκα ενισχύει αυτή την συνεργασία με έναν από

τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον ter Stegen στους κόλπους της CUPRA. Ενώ όλοι γνωρίζουμε την εκπληκτική απόδοση του Marc στο γήπεδο, εντυπωσιαστήκαμε από την εξαιρετική του προσωπικότητα, που μας έκανε αμέσως να αισθανθούμε σίγουροι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μαζί μεγάλα έργα. Επιπλέον, το 2020 είναι το έτος που η CUPRA πρόκειται να αποδείξει τις ικανότητές της στην αγορά με μια ισχυρή επίθεση προϊόντων και για αυτό η συνεργασία με έναν παίκτη πρώτης κατηγορίας που εμπνέει τον κόσμο, θα μας δώσει μεγαλύτερη προβολή σε βασικές αγορές, όπως όπως η Γερμανία ή η Ισπανία», δήλωσε ο CUPRA CEO Wayne Griffiths.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή