Οι τεχνολογίες άνεσης του νέου Hyundai i10

Οι τεχνολογίες άνεσης του νέου Hyundai i10

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Οι τεχνολογίες άνεσης του νέου Hyundai i10 είναι σπάνιες έως μοναδικές για ένα αυτοκίνητο πόλης, όπως για παράδειγμα ο Αυτόματος Κλιματισμός και η Έξυπνη Είσοδος και Εκκίνηση χωρίς κλειδί:

 
Με τον αυτόματο κλιματισμό, ο οδηγός ορίζει την ιδανική θερμοκρασία και το Hyundai i10 τη διατηρεί αυτόματα στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ επίσης αποθαμβώνει αυτόματα και το παρμπρίζ, χωρίς να πειραματίζεται ο οδηγός οδηγώντας στα θολά.
 
Η έξυπνη είσοδος και εκκίνηση, σημαίνει ότι όλα γίνονται με το κλειδί του Hyundai i10 να είναι πάντα με ασφάλεια στην τσέπη ή στην τσάντα. Ξεκλειδώνουμε, επιβιβαζόμαστε, βάζουμε εμπρός, με το κλειδί πάντα στην τσέπη ή την τσάντα. Σβήνουμε, βγαίνουμε από το αυτοκίνητο, κλειδώνουμε και φεύγουμε, και το κλειδί παραμένει προφυλαγμένο. Κανένα χάσιμο χρόνου, καμία απόσπαση προσοχής, καμία ταλαιπωρία. 
 
Πρωτόγνωρα πλούσιος είναι και ο βασικός εξοπλισμός του νέου Hyundai i10, με δερμάτινο τιμόνι, cruise control, σύστημα bluetooth και αυτόματο άναμμα φώτων.

 

Οι τεχνολογίες άνεσης του νέου Hyundai i10-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή