Ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Κia GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης

Ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από την Κia GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
To #kiamovingwithyou είναι ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με μηνιαία δόση μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Και ένα αξιόπιστο πρόγραμμα συντήρησης με δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 km (ό,τι έρθει πρώτο). Με την πλήρη κάλυψη της κορυφαίας 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης Kia.

 
-Μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου
-Ευέλικτη αποπληρωμή έως 84 μήνες
-Προκαταβολή 30%
-7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Kia
-5 χρόνια δωρεάν service
-Για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Kia
 
Η GEKAEM  Γ. Γρυσμπολάκης Α.Ε.Τ.Ε. δραστηριοποιείται ως μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της KIA HELLAS (επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων KIA στην Ελλάδα).    
Εάν έχετε KIA ή θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από αυτά, μία επίσκεψη στη Γλυφάδα (Λεωφ.Βουλιαγμένης 80) θα  σας λύσει κάθε απορία.
    
Η GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης Α.Ε.Τ.Ε. καταλαμβάνει συνολική έκταση 3.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της Kia.
 
H GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης διαθέτει μία πλήρως Ανακαινισμένη Έκθεση καλύπτοντας τα Nότια Προάστια του Ν.Αττικής, οπού παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων Kia, από το σούπερ μίνι Kia Picanto έως τη ναυαρχίδα Kia Sportage, οποιοδήποτε μοντέλο από τα εξαιρετικά δημοφιλή της μάρκας όπως Stonic, Rio και Ceed αλλά και το εντυπωσιακό Kia XCeed που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.
 
Επίσης, σ’ εμας θα βρείτε Εξουσιοδοτημένο συνεργείο, Φανοποιείο και Φανοβαφείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ.
 
Για όλα τα μοντέλα της Kia ισχύουν
 
7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης   
                                     
Κάντε Service στις πλέον προνομιακές τιμές, διορθώστε μικροχτυπήματα, πραγματοποιήστε τυπικό έλεγχο, αγοράστε Γνήσια Ανταλλακτικά ή επιλέξτε το Καινούργιο σας Kia μέσα από μία τεράστια γκάμα 
 
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές Προσφορές και Εκπτώσεις μας.
 
Και όχι μόνο: σας δίνουμε τη δυνατότητα Ανταλλαγής Μεταχειρισμένου με Καινούργιο αλλά και τη δυνατότητα Test Drive σε όλα τα μοντέλα Kia!
 
Παράλληλα, λειτουργεί και μεγάλη έκθεση Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Kia σε εξαιρετική κατάσταση και με αρκετά λίγα χιλιόμετρα , προσφέροντας σας την εναλλακτική λύση αυτοκίνησης.
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή