Nέο Honda Jazz e:HEV

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το νέο Honda Jazz Hybrid προσφέρει μία αβίαστη οδηγική εμπειρία με κύρια χαρακτηριστικά την άμεση απόκριση και την αποδοτική λειτουργία της υβριδικής τεχνολογίας e:HEV hybrid. Το νέο compact μοντέλο της μάρκας προσφέρει το πιο συναρπαστικό πακέτο στην κατηγορία του, συνδυάζοντας αυξημένα επίπεδα άνεσης, διαισθητική τεχνολογία με ομαλή συνδεσιμότητα και απομακρυσμένες υπηρεσίες (remote services) που ενσωματώνονται άριστα στην καθημερινή ζωή των χρηστών. Το νέο Jazz e:HEV παίζει πρωταρχικό ρόλο στη δέσμευση της Honda ότι όλα τα mainstream μοντέλα της που πωλούνται στην Ευρώπη θα περιλαμβάνουν ηλεκτροκίνητες εκδόσεις μέχρι το 2022. 

 
Το νέο Jazz Hybrid διατίθεται πλέον για παραγγελίες στην ελληνική αγορά και οι τιμές για την έκδοση Jazz e:HEV ξεκινούν από €21.700 ενώ για την έκδοση Crosstar ξεκινούν από €29.000. Οι λιανικές τιμές του Jazz e:HEV στην Ελλάδα έχουν συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε κατώτερα επίπεδα από τις τιμές άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή